avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Activitate mihaitoader7

Activitate mihaitoader7

Răspuns la discuția Decontare abonament metrou
Incerca cu niste bonuri de combustibil dar nu cred ca iti vor deconta daca nici bonul emis de automatul metrorex nu vor sa ti-l deconteze.

Cristina_101 a scris:

Buna ziua!
De curând m-am angajat și se pare ca nu mi se decontează transportul. La interviu mi s-a spus ca se decontează abonamentul dacă am bon. Ulterior, întrebând la Metrorex am constatat ca nu se dau bonuri pentru abonamete. Știu ca in general se decontează dacă prezinți doar abonamentul, fiind toate datele (suma,nume,data) deja înscrise pe el. Cum sa procedez pentru a mi se deconta?
Precizez Ca am plătit abonamentul cu cardul pentru a avea totusi un bon, însă nici acesta nu este Ok se pare.

Buna ziua, de curand firma la care lucrez a majorat salariul cu o suma care cica sa acopere impozitul platit de ei. Intrebarea mea este daca salariu meu brut era 2250(1650 salariu de baza +600 spor de frig 2-4 grade) nu ar fi trebuit ca de la 1 ianuarie 2018 sa fie 1950 salariu de baza+600 spor de frig 2-4 grade si plus acea suma care sa acopere impozitul?
Buna ziua, este legal ca angajatorul sa iti opreasca minusul la caserie ba mai mult sa platesti un produs lipsa de 3 ori.Daca nu cum as putea actiona impotriva acestor abuzuri?
Discuție Amenda RATB
Buna seara am luat o amenda in valoare de 100 lei la ratb in nov.2012in Bucuresti si nu am platit-o, si am primit acum o saptamana o instiintare de plata iar azi un titlu executoriu de la primaria unde am domicilul .Ce pot face ca sa scap de ea fara sa o platesc? Multumesc.