Platesc intretinerea iarna 500 lei / lunar pt 1 pers la 2 camere in centrul Bucurestiului, cu centrala de termica de bloc, fara apometre sau repartitoare.
Conducerea ne baga cheltuieli extra de mii de lei in fiecare luna.
Pe langa asta mai calculeaza penalizari 0.2 % / zi ,adica 6% / luna, 72 % anual, ceea ce nici banca nu face, ci doar camatarii.
Imi calculeaza pe langa intretinerea de 500 ron, 200 ron penalizari doar pe aceasta luna, conform unor calcule stiute doar de ei.
Cand am calculat suma platita lor in ultimii 5 ani si suma care o cer ei , am constatat ca vor de la mine circa 4000 ron, care reprezinta penalizari.
Cum e posibil sa aibe tupeul sa ceara 6 % penalizari lunare si 72 % anuale si legea sa permita aceasta aberatie ?
Vreau sa stiu unde pot sa-i reclam si daca pot sa0i reclam la DNA.
Pe 31.08 mi-a fost suspendat permisul pt ca am intrat pe sensul opus de mers. Politistul a fost foarte recalcitrant, a tipat si m-a bruscat. Am refuzat semnarea pv si de-abia ieri am primit copia lui prin posta. Acolo scrie ca un martor a asistat, insa eu nu am vazut niciun martor la faptul ca nu am semnat.
Ieri mi-a expirat si dovada de condus
Vreau sa contest pv si sa-mi ridic permisul cu grefa aceea. Am mai depus plangeri, insa nu pt asa de grav. E nevoie de avocat ?
Ma aflu in situatia in care In blocul in care stau din centrul Bucurestiului, imi vin cotele la intretinere pt 1 pers la 2 camere 44 m, pe timpul iernii 500 ron
Asta din cauza costurilor f mari la intretinere pe cota indiviza si pe nr de pers
Asociatia face nenumarate abuzuri de ani de zile. Orice reclamatie mi s-a respins sau nu mi s-a raspuns. Refuza, mint si este ca o dictatura in acest bloc.
Presedinta impreuna cu tot comitetul sunt pusi la furat cu facturi mari
Fac reparatii lunare demii de lei, pe langa salariile totalizate la suma de 5900 ron lunare. Avem centrala de bloc, fara apometre in casa . Avem paznic in curte, desi nu calc in curtea aceea de ani de zile. Ne supun la cheltuieli exorbitante si lumea s-a saturat, insa nu putem sa participam la adunarea generala anuala, pt ca nu stim cand se tine. Ei nu anunta de frica schimbarii, cum fac de ani de zile si o amana pe timpul verii, cand sunt plecati in concediu majoritatea.
Deasemenea, inainte sa ma mut, cand am avut meseriasi sa puna parchetul, m-au pus cu 1 pers la intretinere. La fel cand am venit si am mai amenajat prin casa, m-autrecut tot cu o pers. am facut reclamatie si a ramas tot ca ei.
De aceea nici nu am mai platit toata intretinerea
Acum ei ma dau in judecata si vreau sa stiu daca am sanse de castig, deoarece mai sunt cateva zile pana cand expira data in care pot duce la dosar inscrisuri, dovezi
Puteti sa-mi dati un raspuns rapid ?
Astept un semn la 0722807272
Constantinescu Cristian