Trebuie sa te pui bine cu ea .....din pacate Tatii nu sunt aparati de lege absolut deloc.
Legea categoric a fost creeata de o judecatoare parasita care a vrut sa se razbune pe barbatul care a divortat.
Singura sansa este sa te pui bine cu ea .
Dar de platit pensie alimnetara vei platii stai linistit , o sa iti ia din salariul - popriere .
Pare rau ..sunt in aceiasi situatie si am incercat tot posibilul .
Institutiile statului isi fac treaba cum stiu ele mai bine...adica ..nimic.
O dai in judecata - obtii vizita ---cand te duci la copil , copilul e bolnav sau nu vrea la tine ...normal ca vei fi denigrat de mama mereu .
chemii poltia....se uita ca matza in crengi...si pleaca nu vezi ca nu vrea la tine ? asa zic ei si pleca .
Iar procedura cu executorul dureaza 6luni minim , cu psiholog, depinde de termene ...dar ..nu stiu daca a rezolvat cineva ceva cu executorul .
In cat timp primesc acasa hotararea unei ordonante presedentiale ( vizita minor )?
Multumesc
Raspunsul judecatoarei la sindromul PAS fost ...va mai dau termen sa va impacati ...sa va intelegeti ....
Raspuns de functionar...termen peste 2 luni ..cand uita copilul de tot de mine .
DGSAP nu face si nu va face nimic pentru copii , sunt niste functionari foarte prosti platiti deci si f priceputi si total nemotivati .nCat despre parinti , ei trebuie sa uite trecutul , dar daca au divortat ? cum sa uite ? Razbunarea e prin copil .Si cum in Romania copilul ii este incredintat mamei ...deci cine se razbuna ??nmajoritatea mamelor asta fac .nExemplul meu concret si simplu cum poti distruge o relatie intre copil si tata .nMama detine doua telephone , isi da bip pe celalat telefon , raspunde si creeaza o conversatie imaginara ...cu ??? evident - tatal copilului ...nSi incepe n- De ce ma injuri nenorocitule ?n- A vrei sa bati copilul ....n- Vrei sa nu ii mai dai pensie alimentara n- De ce nu ii mai dai pensie alimentara ??? ( evident copilul nu verifica contul bancar al mamei )n- A... deci numai vrei sa vii la copil ....bine ..n-Ai plecat singur la munte .....si nu vrei sa iei copilul ....nnSi daca faci asa zi de zi ...evident sa fie copilul de fata ...in 10 zile maxim copilul o sa te urasca ....normal saracul nu are nici o vina ..nIar autoritatile noastre reactioneaza ,,, in maxim o luna.....Sindromul PAS exista , care zicea pe aici ca nu exista .nn
Multa stima pt. againstPAS
CU REGRET VA INFORMEZ CA NICI UN JUDECATOR DIN ROMANIA NU A AUZIT DE SINDROMUL ALIENARI , PAS , REGULA CALIFORNIA ...ETC ....IMI PARE RAU ..CUM SI MIE IMI PARE RAU DE COPILUL MEU ...ROMANIA ESTE IN EVUL MEDIU...MAI VORBIM PESTE 2000 DE ANI
Buna ziu a
Pensie alimentara venituri nete si permanente - cum ar trebuii sa calculeze angajatorul aceasta pensie ?
L-a mine la ora actuala mi se opreste o patrime din venitul net si din toate sporurile .
Dar sporurile pe care le am sunt de ore suplimentare ..care variaza de la luna la luna , prima craciun , paste .
Nu cumva sporuruile permanente se refera la spor de vechime ? Spor de fidelitate ? Care reprezinta procente din salariu de incadrare ? Si se acorda in fiecare luna .?
Va multumesc
nu am program de vizita , doar hotararea de custodie comuna .
Dnul avocat de la divort "a uitat" sa introduca si programul de vizita facut de mine .
Depune avocatul o ordonanta prezidentiala , program de vizita dar daca copilul nu vea sa vina la mine sa ne vededem ? ( asa e montat de mam lui si nu are discernamant ).
Ma prezint la domiciliul copilului , dar daca copilul nu vrea ? ce fac mai departe ?
Am divortat in 2013 - custodie comuna cu domiciliul la mama .
Dar de 3 luni de zile "mama" a intors copilul impotriva mea ( copil baiat 11 ani )
astefel ca copilul a ajuns sa imi zica ca nu mai vrea la mine , cu toate ca nu iam facut absolut nimic , dar o cunosc pe fosta sotie cat este de hoata si mincinoasa ( de aia am si divortat de ea ) .Pana acum 3 luni puteam vizita si plimba copilul cat de cat .
De 3 luni nu mai am acces la copil , cu toate insistentele .
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez ?
Cum se poate obtine cat mai repede o consiliere psihologica a copilului prin instanta ?