avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA VENITURI NETE SI PERMANENTE O PATRIME
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA VENITURI NETE SI PERMANENTE O PATRIME

Buna ziu a
Pensie alimentara venituri nete si permanente - cum ar trebuii sa calculeze angajatorul aceasta pensie ?
L-a mine la ora actuala mi se opreste o patrime din venitul net si din toate sporurile .
Dar sporurile pe care le am sunt de ore suplimentare ..care variaza de la luna la luna , prima craciun , paste .
Nu cumva sporuruile permanente se refera la spor de vechime ? Spor de fidelitate ? Care reprezinta procente din salariu de incadrare ? Si se acorda in fiecare luna .?
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Radasca73 Radasca73 Se plateste pensie alimentara si din sporuri pentru conditii deosebit de periculoase, spor de noapte , norma de hrana si ore suplimentare? Pentru ca mie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara TELEMBECI_ANCA TELEMBECI_ANCA CUM SE CALCULEAZA PENSIA ALIMENTAR IN PROCENT DE 25%DIN VENIT NET SI PERMANENT ?SE TINE CONT DE ORELE DE NOAPTE DE SPORURI ?DAR DE BONURILE DE MASA?CARE ESTE ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara anca_01980 anca_01980 Buna ziua, Sotul meu este functionar public cu statut special si in afara de salariu de incadrare beneficiaza si de diferite sporuri, inclusiv norma de ... (vezi toată discuția)