avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Activitate CAZapiroi

Activitate CAZapiroi

Buna ziua! Soția mea a adus pe lume gemeni. Va rog să mă ajutați cu următoarele două probleme: 1. Indemnizația pentru al doilea copil este egală cu cea pentru primul copil? 2. E mai bine să depună actele pentru indemnizație la finalul celor 126 de zile de c.m. sau in minim 43 de zile de la nașterea copiilor? (Cuantumul indemnizațiilor de vor calcula de când s-au născut copii până la vârsta de 2 ani sau de când se depun actele până la vârsta de 2 ani?). Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Proces in alta tara
Multumesc pentru raspuns.
Dar daca vinde altcuiva se merge pe acelasi principiu cu 3 ani sau mai sunt alte portite???
Buna ziua,
Tatal meu are un proces in Grecia cu o persoana care l-a dat in judecata pentru diverse lucruri avand pana acum vreo 6 procese pe care le-a pierdut fiind nefondate. Dupa ce a vazut ca le-a pierdut a mai deschis unul pentru calomnie si cere despagubiri de vreo 75000 E. Vreau sa stiu daca procesul este deschis acolo, iar tatal meu trebuie sa ii dea banii acestia (in caz ca-l pierde), ii poate lua bunurile care sunt in tara (RO) sau doar ce e in Grecia??? ... sau nu are ce sa-i faca???
Daca poate sa i le ia pe cele din tara, care ar fi solutia ca el sa nu mai aiba nimic pe numele lui si daca le vinde copiilor, daca poate sa le ia de la acestia.
Răspuns la discuția Acordare sporuri si bonusuri
Daca se poate sa postati sunt bine venite si cele din practica diversilor angajatori.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Acordare sporuri si bonusuri
Ma intereseaza mai exact care ar fi acele sporuri sau bonusuri cu denumire, valoare si specificatii pe parte juridica si contabiliceasca. Toate c.i.m.-urile din societate urmeaza sa fie modificate in functie de munce prestata de fiecare in parte. De aceea am nevoie de o lista de sporuri sau bonusuri care ar pute fi acordate unui angajat. De ex.: spor de fidelitate (valoare min-max care poate fi acordata si in ce conditii stabilite de lege); spor de de calculator (valoare min-max care poate fi acordata si in ce conditii stabilite de lege); spor de confidentialitate (valoare min-max care poate fi acordata si in ce conditii stabilite de lege); s.a.m.d.
Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o mica problemuta. Lucrez la o firma de proiectare in constructii si as vrea sa stiu ce sporuri sau bonusuri as pute primi. Stau 8 ore in fata calculatorului si din ce am mai citit pe forum am vazut un spor de calculator sau ceva de genul acesta. In ce consta asta si ce valoare minima/maxima poate avea acest spor sau altele care le-as putea primi din punct de vedere contabilicesc si din punct de vedere juridic.