Buna ziua,
Tatal meu are un proces in Grecia cu o persoana care l-a dat in judecata pentru diverse lucruri avand pana acum vreo 6 procese pe care le-a pierdut fiind nefondate. Dupa ce a vazut ca le-a pierdut a mai deschis unul pentru calomnie si cere despagubiri de vreo 75000 E. Vreau sa stiu daca procesul este deschis acolo, iar tatal meu trebuie sa ii dea banii acestia (in caz ca-l pierde), ii poate lua bunurile care sunt in tara (RO) sau doar ce e in Grecia??? ... sau nu are ce sa-i faca???
Daca poate sa i le ia pe cele din tara, care ar fi solutia ca el sa nu mai aiba nimic pe numele lui si daca le vinde copiilor, daca poate sa le ia de la acestia.
Poate cere executarea in Romania pe baza unei sentinte din Grecia.
Poate vinde copiilor, insa daca cumva descopera ca s-au facut aceste vanzari cu 3 ani inainte de punerea in executare a hotararii, vanzarile pot fi anulate si tot va fi executat.
Denunt calomnios
BOGDAN EUGEN
cat dureaza un proces penal(denunt calomnios) cat ma costa un avocat pentru un asfel de proces??? si o ultima intrebare pt cultura mea, rezolutia unui dosar ... (vezi toată discuția)