cel care ma acuzat pe penal se judeca cu mine de ceva ani pe civil,am inchieiat cu acesta 2 promisiuni bilaterale de vanzare cumparare, tot odata l-am mandatat sa obtina documentatia necesara vanzari cu 2 procuri speciale care ii confereau puterea de a vinde chiar si siesi insasi, dar el nu a facut nimic di ce a fost mandatat sa faca ba mai mult a depus interdicti in primari cum ca el trebuie sa obtina documentatia necesara vanzarii, timpul sa scurs si valabilitatea promisiunilor a expirat pe 15.01.2007 mai exact l-am notificat prin executor judecatoresc pe data de 25.01.2007 ca am revocat procurile date si ca a pierdut suma platita ca avans,dar acesta tot pe data de 25.01.2007 vinde in numele meu si semneaza in calitate de mandatar,vanzare ilegala deoarece nu a fost niciodata proprietar cu drepturi depline, fara certificat fiscat? cadastru? si restul de acte ? a comis o infractiune, nu? instanta civila din ilfov sa pronuntat favorabil mie.reclamantul doreste HOTARARE CARE SA TINA LOC DE ACT DE VANZARE CUMPARARE , instanta a respins aceasta cerere ca nefondata. cu recurs in 15 zile instanta sa pronuntat in sedinta publica la data 10.02.2009 si data primiri comunicari este la dif mare 05.11.2009 dar si mai tare reclamantul inregistreaza recurs la data de 04.12.2009 dar e tardiv, nu? acesta cere rejudecarea cazului, ce sa fac?
~ final discuție ~