avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... denunt calomnios
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

denunt calomnios

am inteles ca denuntul se face la politie!? dar vreau sa merg la parchet sa discut cu un procuror, oare este bine? in primul rand vreau sa denunt un domn care a inchieiat cu mine 2 prromisiuni de vanzare cumparare si tot odata 2 procuri speciale in care l-am mandatat ca in termen de 1 an sa obtina documentatia necesara vanzari.dar acest individ nu a facut nimic din ce se angajase in acele procuri ba mai mult a depus interdicti la institutile la care trebuia sa faca cadastru, intabulare,extras de carte funciara,sa nu ma pot ocupa nici eu ca proprietar de acte, dupa trecerea termenului i-am revocat procurile si l-am citat prin executor judecatoresc ca a pierdut suma platita, atunci acesta a vandut imobilele in calitate de mandatar si a semnat in numele meu, acest lucru suna ilegal???:stunned:ma chiemat la politie ca am vrut sa-l insel, am demonstrat ca acesta minte.am aflat ca acesta se afla in litigi cu mai multe persoane tot pe acest gen de probleme,am avut zeci de procese civile, de tot felul. dansul a dorit hotarare care sa tina loc de act autentic.ia fost respinsa cererea, a facut recurs dar si aici avem o problema! sentinta a fost pronuntata la10.02.2009. data primiri comunicari(hotarari civile) pe 05.11.2009 dar instanta a inregistrat recursul la data de 04.12.2009.X-(#-o oare ce sa fac???? acum in final am primit rezozutia dosarului penal in care sa dat neinceperea urmariri penale ba ma mult are si cateva randuri de acuzare la adresa acestui domn si multe cuvinte pe care instanta civila le-a evitat.cum ca a incasat 20.000 euro in numele meu, ca a vandut legal ca acele procuri se prelungeau tacit?? dar in rezolutia penala se specifica ca nu sa transferat dreptul de proprietate. atunci a vandut ilegal???fara cadastru certificat fiscal ce ma sfatuiti???????????????????:(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:01, 19 Mai 2010
Cu toate actele in brate sa mergeti la un avocat care va poate da un sfat competent, dupa ce verifica documentele invocate de dvs.
succes.
1-Procurorii,in timpul programului de activitate,nu asigura serviciul de consultanta cu justitiabilii
2-Denuntul il puteti formula in temeiul disp art 2233 Cod procedura penala
3-Avand in vedere complexitatea cauzei ,pentru competenta individualizare a infractiunilor,contactati avocat care coroborand sucesiunea faptelor cu probatoriul,
poate sa se pronunte asupra optiunilor favorabile dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN cat dureaza un proces penal(denunt calomnios) cat ma costa un avocat pentru un asfel de proces??? si o ultima intrebare pt cultura mea, rezolutia unui dosar ... (vezi toată discuția)
Cititi si minunati-va justitie de ras BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Salutare tuturor, ma numesc Bogdan in primul rand am sa va explic o mare DILEMA sa-i spun asa ca este tare greu cu legea din Romanika, In urma cu aproximativ 3 ... (vezi toată discuția)
De tot plansul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!justitie?unde?????????? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN ESTE NORMAL CA O PERSOANA SA PLIMBE O ALTA PERSOANE CU MAI MULTE ACTIUNI CIVILE SI TOT ODATA IN INSTANTA PENALA????? #-o AM FOST ACUZAT DE INSELACIUNE DAR SA ... (vezi toată discuția)