avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate dorina76

Activitate dorina76

Răspuns la discuția Infiintare creșă
Apoi am găsit pe internet creșă privata SRL-d...
Consilierul de la registrul comerțului.
Apoi și avocatul...
Apoi am găsit și eu undeva prin lege, un articol 10, care spune ca grădinițele și creșele private vor fi organizate pe sistem non-profit...
Da, corect, cu asta am inceput.
Dar înainte să mă pot ocupa de aceste lucruri, trebuie să am personalitate juridică...Nu a putut nimeni să-mi spună, cu siguranță, concret, "asta faci!"
Mulțumesc pentru promptitudinea răspunsului!
Bună ziua, vreau sa deschid o creșă privată și nu mă pot lămuri ce forma juridica trebuie sa adopt...
Mi s-a spus sa fac un SRL, apoi am aflat ca nu se poate... Am început demersurile pentru un ONG, în urma consultării cu un avocat...dar tot nu îmi este clar... O creșă privată nu are cum sa fie non-profit, să fim serioși !
Deci eu vreau să funcționez legal , și nu am cum. ..
Cum să fac ?
Răspuns la discuția Taxa de mediu
Multumesc
Discuție Taxa de mediu
Daca platesc acum taxa de mediu, de prima inmatriculare, de poluare sau cum naiba se mai intituleaza, care sunt sansele de recuperare a banilor?
Ultima plata am facut-o in octombrie 2011, iar anul acesta, fara nici o instiintare sau somatie, m-am trezit cu pensia de boala micsorata....de la 440 lei la 330 lei. Am mers la casa de pensii si mi s-a spus ca este o poprire de la un executor, mi s-a spus numele acestuia si sa ma descurc...Avand in vedere ca procedura a fost declansata cu 4 luni in urma, dar si faptul ca nu am fost instiintata sub nici o forma, pot invoca termenul de prescriptie?
Discuție datorii bancare
Am contractat un credit in 2008, am platit ratele pana in septembrie 2011, de atunci nu am primit nici o notificare pana azi...in care sunt anuntata ca, urmare a refuzului meu de intelegere amiabila(??), creditul a fost trecut la scadenta anticipata si s-a inceput procedura de executare silita printr-un executor. Notificarea este simpla, fara confirmare de primire. Nu se aplica in cazul meu termenul de prescriptie de 3 ani?