avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriere credit bancar
Discuție deschisă în Executare silită

prescriere credit bancar

Ultima plata am facut-o in octombrie 2011, iar anul acesta, fara nici o instiintare sau somatie, m-am trezit cu pensia de boala micsorata....de la 440 lei la 330 lei. Am mers la casa de pensii si mi s-a spus ca este o poprire de la un executor, mi s-a spus numele acestuia si sa ma descurc...Avand in vedere ca procedura a fost declansata cu 4 luni in urma, dar si faptul ca nu am fost instiintata sub nici o forma, pot invoca termenul de prescriptie?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:36, 10 Iunie 2015
Faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de poprire, invocati prescriptia de 3 ani, daca in intervalul de 3 ani de la ultima plata nu ati facut alte plati,nu ati recunoscut suma si nu ati mai fost notificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere credit restant ioana-03 ioana-03 buna ziua, as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu raspuns la urmatoarele: in 2006 am cumparat in rate o masina de spalat si inca ceva in valoare totala ... (vezi toată discuția)
Prescriere drept de continuare executare silita Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Bună ziua, Am luat un credit nevoi personale în iunie 2008 și nu am mai achitat ratele. În 2009 banca a cesionat creanță la o firma de recuperatori. În ... (vezi toată discuția)
Mesaj de la cabinet avocatura pt executare silita dunare dunare buna ziua, am fcut un credit la (editat) si mai aveam si un card de cumparaturi in 2007. In 2010 mi-am pierdut serviciul si nu am mai avut niciun venit. am ... (vezi toată discuția)