avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... mesaj de la cabinet avocatura pt executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

mesaj de la cabinet avocatura pt executare silita

buna ziua, am fcut un credit la (editat) si mai aveam si un card de cumparaturi in 2007. In 2010 mi-am pierdut serviciul si nu am mai avut niciun venit. am platit ocazional, cand am putut. acum am o pensie de boala de 400 lei, cu care abia ma descurc pt facturil curente. rata la banca nu am mai platit-o din 2011, cred. Am primit acum o notificare ca doosarul meu este la cabinet avocat (editat), sunati urgent la.. inutil sa spun ca la acel telefon nu raspunde nimeni. Ce sa fac? ce mi se poate intampla? . creditul a fost facut pt nevoi personale, fara girarea casei. Mi sepoate eventualpune poprirepe pensie (care e de boala, cu revizuire anuala la comisie, deci nu stiu de la un la la altul daca voi mai primi)

am verificat pe net nr. dat, apare in legatura cu o sere de inselatorii.nr.cabinetului d=nei avocat este altul. ce sa fac?
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2015
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:56, 14 Ianuarie 2018
am impresia ca datoria dvs s-a prescris daca de la ultima plata pana azi au trecut mai mult de 3 ani si nu au luat nici o masura.
daca este vorba despre o implicare penala in ce ati descoperit dvs, adresati-va politiei.
daca este vorba de o somatie de plata sau alte acte de executare, faceti obligatoriu contestatie la executare
multumesc mult,
am cercetat si eu si acest nr este suspect, nici la orange nu se stie de el, sunt convinsa ca este o frauda, am sa iau masurile necesare. o z buna si mult spor!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu am impresia că nu s-a prescris dreptul de a vă executa silit, deoarece vorbim de prestații succesive, fiecare cu termenul său de prescripție.

Notificarea făcută de cabinetul de avocatură nu are nicio valoare dacă în termen de 6 luni de la această notificare nu trec și la executare silită.

Chiar dacă nu ați ipotecat casa, v-o pot executa silit dacă debitul dvs. față de ei este peste 10.000 lei pentru că ați garantat cu toate bunurile pe care le aveți în patrimoniu pentru îndeplinirea obligației de plată față de bancă.
Datoriile trebuie plătite, altfel vi se poate întâmpla să rămâneți fără casă.
buna ziua, imi puteti da un nr de lege, o norma pentru aceasta ne-valabilitate: daca 6 luni nu s-a intamplat nimic? executatea silita a fost instiintata in 27.01.2017, am depus o contestatie, iar azi , 9.01.2018 cand am fost chemata in judecata de top factoring. in intervalul 05.2017 - 9.01.2018 nu am primit niciun alt fel de document referitor la aceasta executare.
Buna ziua, articolele la care se face referire sunt art.2539 si 2540 Cod civil. Daca vorbiti de executare silita se presupune ca sunteti in faza de executare silita si ca atare probabil ca executarea a fost deja incuviintata in instanta de executare. Daca este asa sau intr-un alt fel, trebuie sa precizati dvs. Ce este de retinut, este ca in capitalism prescripția dreptului de a obține executarea silită nu operează de plin drept, ci numai la cererea persoanei interesate, respectiv a debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corespondența prin e-mail poate întrerupe prescripția? am răspuns în acest mod unor recuperatori de creanțe biancca biancca Buna ziua. Transmiterea unor adrese pe email catre recupetatori de debite prin care am specificat ca dreptul de a solicita executarea silita este prescris, ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale- executare silita vale_cla vale_cla credit de nevoi personale neachitat, creanta cedata fara notificare la magnificii de la [editat] in 2008 acum cei de la [editat] spun ca exista o clauza ... (vezi toată discuția)
Somatie plata top factoring BirloiuD BirloiuD Buna ziua. Numele meu este Birloiu D, ieri am primit un plic de la o societate de recuperare Top Factoring prin care eram instiintat ca am de plata o factura ... (vezi toată discuția)