avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit nevoi personale- executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

credit nevoi personale- executare silita

credit de nevoi personale neachitat, creanta cedata fara notificare la magnificii de la [editat] in 2008
acum cei de la [editat] spun ca exista o clauza speciala in contract prin care nu trebuia sa fiu notificata de catre banca despre cedarea creantei
bineinteles, o gramada de telefoane si scrisori de amenintare
nu am bunuri pe numele meu
nu am semnat nicio notificare sau document de incercare de rezolvare pe cale amiabila a problemei cum o denumesc cei de la [editat]
in trei ani ar trebui sa se prescrie
intrebarea mea este daca exista vreo problema ca vorbesc la telefon cu ei sau ce se poate intampla mai departe?
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 14:07, 27 Decembrie 2010
Daca va poate executa silit pentru ce sa mai sesizeze instanta?
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Daca va poate executa silit pentru ce sa mai sesizeze instanta?

Colegul avocat_lascoschi@yahoo.com, a vrut sa va spuna despre faptul ca exista posibilitatea sa fiti executat silit, indiferent de discutiile pe care le purtati, sau nu, la telefon cu actualul creditor.

Ne dati prea putine amanunte cu privire la creanta pentru a putea afirma ca, ipotetic, exista posibilitatea ca, dreptul creditorului (societatii de recuperari creante in cazul debitului cesionat) privind solicitarea respectivului debit, sa fie prescris.

Ipotetic, daca in 2008, creditul a fost declarat scadent, practic, nu au trecut cei trei ani pentru a interveni prescriptia iar "convorbirile telefonice" nu suspenda acest termen.
Ultima modificare: Marți, 21 Decembrie 2010
Iuliana Cermak, Avocat
contractul a fost incheiat la data de 24.03.2006, nu cunosc data declararii scadente a creditului
multumesc !
aceleasi urari de bine si pace in suflet va doresc si dvs
Cand a fost ultima rata platita. Incercati sa va aduceti aminte.
Si cel mai important, fara notificarea cesiunii de creanta stati linistit. Nu va este opozabil.
Deci adios. Nici nu mai vorbiti cu ei pana nu primiti notificarea cesiunii de creanta.
Cine sunteti dvs? In baza caror documente ati devenit creditorul meu? Nu stiu, nu am primit notificarea ... Pot sa cred ca dvs glumiti
Ultima modificare: Luni, 27 Decembrie 2010
godot, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare cesionare creante Razvan863 Razvan863 Banca a cesionat creanta izvorata din contractul de credit neachitat de mine in decembrie 2008 \\"la pachet\\" cu alte sute de credite neperformante in CHF. ... (vezi toată discuția)
Somatii de la o societate de recuperari creante rrazvan rrazvan Buna ziua,vreau sa incep spunandu-va ca am 13 ani.Parintii/buncii mei nu se pricep cu Internatul si in general cu ce tine de It.Le-am promis unor rude,ca-i voi ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar - imposibilitate plata sumer2013 sumer2013 Dupa ce miam pierdut locul de munca in ianuarie 2009 am incetat sa mai platesc si ratele pe care le aveam la un credit bancar. In acel an am primit de la banca ... (vezi toată discuția)