avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Activitate madalina40

Activitate madalina40

Răspuns la discuția Renuntare CIC si demisie
Ma refeream daca imi dau demisia inainte de data la care incep la noul angajator.

Dar voi cere sa ies din CIC + demisie cu data noului contract, ca sa nu pierd stimulentul de insertie, pentru ca ma intorc la serviciu mai devreme de 1 an.

Multumesc
Va multumesc mult!

Daca, totusi, ei nu sunt de acord cu incetarea contractului cu acordul partilor si va exista aceasta intrerupere de activitate, cum va fi afectata pensia? Inca o data multumiri!
Deci cand ar trebui sa depun demisia, ca sa coincida toate aceste date? daca as incepe pe 6 iulie la noul angajator...
Buna ziua,

Mi-am gasit de lucru la o alta companie si doresc sa demisionez. Momentan sunt in CIC. Voi incepe activitatea la noul angajator la sfarsitul lunii acesteia sau inceputul lunii viitoare.

Cand ar trebui sa depun la actualul angajator cererea de renuntare la CIC si demisia, astfel incat sa nu existe intrerupere de activitate? Ma gandesc la afectarea pensiei.

Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția demisie CIC si reangajare
Ok, deci abia dupa ce semnez cu noul angajator anunt Primaria, daca am inteles corect.

Multumesc, si o seara frumoasa va doresc!
Trebuie apoi anuntata Directia de Protectia Copilului pt suspendarea indemnizatiei?
Multumesc. Si se mai aplica preavizul?
Buna ziua,

Sunt in prezent in CIC pana la un an (copilul are 8 luni acum). Mi-am gasit un alt loc de munca decat cel actual si doresc sa demisionez si sa ma reangajez. Cum se procedeaza? Multumesc
Răspuns la discuția drept apartament bunici
Mama traieste. Fratele meu i-a platit matusii contravaloarea a jumatate din valoarea apartamentului.
Buna ziua,

Va deranjez cu o intrebare:

Bunicii din partea mamei au decedat si apartamentul a ramas mamei si surorii sale cate o jumatate. Eu mai am un frate care i-a cumparat matusii partea. Mie mi s-ar cuveni jumatate din partea mamei, dar fratele meu refuza sa imi dea banii. Exista vreo cale juridica prin care il pot forta sa imi plateasca? Multumesc