avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Activitate daniel20pet

Activitate daniel20pet

Buna ziua !Pot obtine un certificat fiscal pentru un apartament pus sub sechestru ?Cei de la Taxe si impozite nu vor sa il elibereze!Imi trebuie pentru orice cadastru,ajutor incalzire,politie carte identitate, notar,pentru orice....Cei de la taxe si impozite Craiova nu vor sa imi elibereze sub nici o forma.....E legal ?
Discuție codul muncii
Buna ziua ! Exista posibilitatea ca personalul contractual suspendat din iinstitutiile publice sa poata merge la serviciu pana la o hotarare definitiva ?
Discuție codul muncii
Buna ziua! Imi poate spune cineva daca s-a abrogat art. 52 alineatul 1 litera b din Codul Muncii ?
Discuție codul muncii
Buna ziua !As vrea sa stiu daca exista vreo lege conform careia personalul contractual trimis in judecata intr-un proces penal poate merge la serviciu pana la sentinta definitiva.Multumesc !
Discuție codul muncii
Buna ziua ! As vrea sa stiu in cazul in care sunt suspendat din functie , lucrez la o primarie ( personal contractual si sunt trimis in judecata intr-un proces penal) , daca ma angajez cu contract de munca la o firma si la sfarsitul procesului obtin o hotarare judecatoreasca de repunere in functie ma pot intoarce la vechiul loc de munca daca eu lucrez cu forme legale la o alta firma ?Salariul am inteles ca mi se acorda din urma pana la data la care eu m-am angajat la noua firma.E adevarat ?
Răspuns la discuția suspendare raport munca
frauda informatica...
Răspuns la discuția suspendare raport munca
nu se specifica nicaieri daca aveam acest drept
Răspuns la discuția suspendare raport munca
pe 15 martie am avut primainfatisarte si s-a amanat pe 12 aprilie
Răspuns la discuția suspendare raport munca
Pe 15 decembrie.Pe 5 ianuarie am depus actele pt.contestatie la tribunal ,pe 15 martie am avut prima
Buna ziua ! Lucrez la o primarie in functia de casier si am fost suspendat din functie conform art 52, lit. b codul muncii (teza doua).As vrea sa stiu daca contest la tribunal aceasta suspendare am vreo sansa sa lucrez in acelasi loc ,dar pe alta functie ( arhiva de exemplu ) daca acest lucru este mentionat in fisa postului ?Deasemenea as vrea sa daca functia de casier este incompatibila cu fapta ( am anulat niste chitante) dar acuzarea este de frauda informatica.