avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate teodoranf

Activitate teodoranf

Răspuns la discuția Proba practică concurs DIICOT
Bună ziua! Aveti cumva informatii legate de proba practica la concursurile pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare juridice organizate de D.I.I.C.O.T î ? Mai exact, în ce a constat, timpul pus la dispoziție și pe ce s-a pus accent.
Mulțumesc anticipat!
Buna ziua!
Sunt absolventa a Facultatii de Stiinte juridice dar si a Facultatii de Stiinte economice si intentionez sa particip la concurs pentru o functie de consilier resurse umane grad de debutant.
Una dintre conditiile de participare la concurs este de a fi absolvent al Facultatii de Stiinte economice sau a Facultatii de Stiinte juridice.
Intrebarea mea este: daca detin studii superioare economice si studii superioare juridice, in cazul admiterii pot beneficia de vechime in specialitatea ambelor domenii. tinand cont de cerintele postului?
Mai exact vechimea in specialitate se poate acumula si pe studii economice si pe studii juridice.in acelasi timp, tinand cont ca, pentru aceasta functie este intradevar nevoie de cunostinte in domeniul economic dar si in cel juridic.
Lucrez de 7 ani ca bugetar, pe un post ce necesita studii medii, in aceasta perioada mi-am terminat facultatea in domeniu de specialitate si un master.
Toate posturile pe studii superioare care se scot la concurs in cadrul institutiei , din rea vointa sau alte interese, se scot pe gr. II, posturi ce necesita minim sase luni vechime in domeniul studiilor absolvite .
Ce lege i-mi permite sa particip si eu la concurs fiind din intern, si neavand cum sa-mi fac aceasta vechime in specialitate ?