avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proba practică concurs DIICOT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proba practică concurs DIICOT

Bună seara! A participat cineva la concursurile pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare juridice organizate de D.I.I.C.O.T în ultima perioadă și îmi poate împărtăși informații cu privire la proba practică? Mai exact, în ce a constat, timpul pus la dispoziție și pe ce s-a pus accent.
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2022
Paula Simona, utilizator
Cel mai recent răspuns: teodoranf , utilizator 11:41, 19 August 2024
Ai aflat intre timp?
Bună ziua! Aveti cumva informatii legate de proba practica la concursurile pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare juridice organizate de D.I.I.C.O.T î ? Mai exact, în ce a constat, timpul pus la dispoziție și pe ce s-a pus accent.
Mulțumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte examen grefier organizate de curile de apel ??? lauraluro lauraluro Buna seara Ar putea sa imi spuna cineva despre subiectele la concursurile de grefier (nu ma refer la admiterea la SNG) ...as dori sa incerc luna viitoare la ... (vezi toată discuția)
Scoala nationala de grefieri pentru cei fara studii juridice AlecP AlecP Salutare tuturor! Desi am citit ft mult despre posibilitatea inscrierii la aceasta scoala, am totusi cateva intrebari daca se poate. Eu am studii superioare ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru grefieri dianasandu dianasandu As dori sa stiu, de la cei care au participat la concursuri pentru ocuparea postului de grefier cu studii superioare, in ce consta proba practica la astfel de ... (vezi toată discuția)