avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate baron2000

Activitate baron2000

Intrun apropiat viitor,doresc sa cumpar un imobil.La intocmirea contractului de cumparare , se pot trece in contract si copii nostri care sunt majori?
-Am terminat facultatea la zi cu diploma in anul 1986;
-Din anul 1986,sunt angajat fara intrerupere pana astazi;
-Am implinit varsta de 60 de ani'
As dori sa stiu daca pot beneficia de pensionare anticipata in conditiile legii nr.263/2010,art.62,alin.3 si art.49 alin.1,lit.a),c),g)
Discuție CEDO
in urma unei sesizari depusa la CEDO intr-o anumita problema de o persoana fizica, bineinteles printr-un avocat,as dori sa stiu in urma hotarilor luate de cei de la CEDO, acestia sunt obligati sa transmit deciziile si celor care au facut sesizarea?
Discuție Insolventa
O persoana sau mai multe persoane fizice pot cere insolventa societatii unde lucreaza daca salariile au intarzieri de cateva luni?
Răspuns la discuția plata salarii
Ce aveti la baza cand afirmati ca angajatorul decide cine primeste bani intro luna si cine nu.Eu credeam ca legal, toti angajatii dintro firma iau la aceasi data salariile, unii mai putin altii mai putin in functie de contractul semnat.
Discuție plata salarii
Este vorba de o firma cu probleme financiare.Salariile sunt restante cu cateva luni.Este legala modalitatea de plata a salariilor in functie de categoriile de angajati,adica in data cand muncitorii isi primesc salariile,personalul TESA nu primeste nimic?
Discuție blocare cont
Anaf-ul poate bloca o suma mai mare decat cea datorata?
Daca am intarziat mai mult de un an sa platesc impozitul pe o suma de bani castigata la loto ,anaf-ul poate sa imi blocheze contul unde am banii din castig?Suma de impozit se ridica la 500 lei,iar suma din cont este de 10000lei