-Am terminat facultatea la zi cu diploma in anul 1986;
-Din anul 1986,sunt angajat fara intrerupere pana astazi;
-Am implinit varsta de 60 de ani'
As dori sa stiu daca pot beneficia de pensionare anticipata in conditiile legii nr.263/2010,art.62,alin.3 si art.49 alin.1,lit.a),c),g)
in urma unei sesizari depusa la CEDO intr-o anumita problema de o persoana fizica, bineinteles printr-un avocat,as dori sa stiu in urma hotarilor luate de cei de la CEDO, acestia sunt obligati sa transmit deciziile si celor care au facut sesizarea?
Ce aveti la baza cand afirmati ca angajatorul decide cine primeste bani intro luna si cine nu.Eu credeam ca legal, toti angajatii dintro firma iau la aceasi data salariile, unii mai putin altii mai putin in functie de contractul semnat.
Este vorba de o firma cu probleme financiare.Salariile sunt restante cu cateva luni.Este legala modalitatea de plata a salariilor in functie de categoriile de angajati,adica in data cand muncitorii isi primesc salariile,personalul TESA nu primeste nimic?
Daca am intarziat mai mult de un an sa platesc impozitul pe o suma de bani castigata la loto ,anaf-ul poate sa imi blocheze contul unde am banii din castig?Suma de impozit se ridica la 500 lei,iar suma din cont este de 10000lei