avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Intarziere la plata impozit anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Intarziere la plata impozit anaf

Daca am intarziat mai mult de un an sa platesc impozitul pe o suma de bani castigata la loto ,anaf-ul poate sa imi blocheze contul unde am banii din castig?Suma de impozit se ridica la 500 lei,iar suma din cont este de 10000lei
Cel mai recent răspuns: alex223232 , utilizator 23:08, 10 Mai 2017
nu iti poate bloca nimeni contul probabil iti va oprii darile catre ei plus o mica penalizare pentru intarziere nimeni nu are dreptu sa iti ia din contu tau personal bani , probabil cum am zis impozitul pe venit care trebuie platit din suma D. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi bancare pentru impozite neplatite gnosy gnosy M-am trezit cu proprire pe conturi pentru neplata unor impozite la Directia Finantelor Publice. Neglijenta mea, asta e.... Suma proprita era mai mica decat ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu softloom softloom Buna ziua. Imi puteti spune care este procedura in cazul unei propriri pe salariu? Cat la suta din salariu se ia si daca suma care se ia imi plateste din ... (vezi toată discuția)
Plingere penala silviu35 silviu35 AM facut o plingere penala administratorului de asociatiei,de anul trecut din ianuarie,februarie,martie ,aprilie,si luna mai am avut 44 lei penalizare si in ... (vezi toată discuția)