avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Activitate regizorul

Activitate regizorul

Bună ziua! Lucrez de 25 de ani la o societate privata, fiind încadrat cu studii medii, ulterior am absolvit facultatea, dar nu am fost încadrat cu studii superioare.
M-i s-au trasat și alte sarcini de serviciu, pe bază de Decizie, care nu sunt trecute în fișa postului.
Ce pot face pentru schimbarea fișei postului și schimbarea incadrarii?
Spuneți -mi ce tipuri de contracte de muncă se poate încheia cu Administratorul de condominiu, ținând cont că asociația de proprietari este unitate nonprofit.
Bună ziua! Sunt angajat la o companie privată de aproape 25 de ani, la angajare fișa postului era pentru funcție cu studii medii, acum doi ani am absolvit facultatea, dar angajatorul nu ține cont de diploma de licență pe motiv că postul prevede studii medii. Pe lângă atribuțiunile de bază prevăzute în fișa postului am și alte atribuțiuni de răspundere care nu sunt cuprinse în fișa postului, ci pe bază de decizie.
Doresc să mă ajutați, să-mi spuneți ce pot face! Vă mulțumesc!
Bună ziua! Lucrez într-o Companie privată în funcția de Revizor contabil, de 25 ani, fiind încadrat cu studii medii. In anul 2020 am absolvit facultatea, am prezentat diploma de licență la Serv Resurse Umane, dar surpriza: am solicitat o adeverință din care sa rezulte că am o vechime in specialitate de 25 ani, din care 2 ani cu studii superioare, fiindu-mi necesară la susținerea unui concurs, la care una din cerințe era vechime de minim 2 ani in studii superioare, m-i s-a spus că cerințele postului sunt de studii medii și nici salariul nu mi-a fost mărit
Vă rog să mă ajutați, ce pot face, in această privință, mă afectează oriunde, la susținerea unui concurs!
Vă mulțumesc frumos!