avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Lucrez într-o Companie privată în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Lucrez într-o Companie privată în funcția de ...

Bună ziua! Lucrez într-o Companie privată în funcția de Revizor contabil, de 25 ani, fiind încadrat cu studii medii. In anul 2020 am absolvit facultatea, am prezentat diploma de licență la Serv Resurse Umane, dar surpriza: am solicitat o adeverință din care sa rezulte că am o vechime in specialitate de 25 ani, din care 2 ani cu studii superioare, fiindu-mi necesară la susținerea unui concurs, la care una din cerințe era vechime de minim 2 ani in studii superioare, m-i s-a spus că cerințele postului sunt de studii medii și nici salariul nu mi-a fost mărit
Vă rog să mă ajutați, ce pot face, in această privință, mă afectează oriunde, la susținerea unui concurs!
Vă mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:02, 10 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati fost incadrat pe studii medii , nu aveti de unde sa scoateti vechimea in specialitaea..trebuia sa vorbiti cu angajatorul sa modifice fie functia , fie cerintele postului ocupat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs recrutare administrația publică agario agario Bună ziua, la un concurs de recrutare pentru un post de conducere în administrația publică (secretar comuna) este obligatoriu masterul sau studiile ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor cocojamboemi cocojamboemi Buna ziua, Doresc sa ma ajutati si pe mine sa interpretez o chestiune in cazul vechimii in specialitatea studiilor. Pentru a se inscrie la un concurs in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ... m0_0n3y m0_0n3y Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)