avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate catalinginer

Activitate catalinginer

Ce haios, am 3 moderatori pe întrebarea mea și nici un răspuns util (cel cu „cererea din bursă” de fapt era întîrziat). Cred că nu aici îmi găsesc omul care-mi trebuie, cei care lucrează cu spor n-au timp de forumuri.
AnaMarie a scris:

Nu am apucat sa fac nimic cu lucrarea respectiva.
Imi puteti spune daca va pati ceva daca ii fac plangere penala pentru inselaciune?

Nu știu dacă „prestatorul” va păți ceva, dar polițistul care va înregistra plîngerea va avea un atac cerebral... de la atîta rîs. Și dacă nu el, atunci procurorul sau judecătorul...
Îți urez mult spor la redactarea pe bune!
Răspuns la discuția Onorariu avocat
@ antondan: Mă interesează speța, de aceea intru în discuție - să înțeleg că taxa de timbru nu se aplică în litigiile de muncă, sau numai în procesele deschise de angajați contra angajatorilor? Care e prevederea legală, că s-a schimbat de n ori Codul muncii...
Rugaciune????? Cind a devenit neconstitutionala obligativitatea participarii la orele de religie? ISJ stie ce se intimpla in scoala aia?
OK, am facut si asta, mersi!
in Timisoara, specializat pe dreptul muncii. Exista vreun top de genul acesta? Ca eu n-am reusit sa gasesc, iar baroul Timis nu ma lamureste prea mult. Am fost odata la unul care s-a dovedit incompetent si fara cuvint (una promite, alta face) si as prefera sa nu pierd timp si bani pe consultatii juridice aiurea.