avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate aurora1

Activitate aurora1

multumesc.
da,nu exista erori de validare.
Buna ziua am si eu o intrebare daca cineva ma poate ajuta cu un raspuns, Cind mi s-a depus online declaratia 205 aferenta anului 2018,din gresala sa trecut cnp-ul celui pentru care sa facut plata, in loc de cif platitor, am primit somatie de la anaf si eu stiind ca am depus declaratia 205 am intrebat si mi sa spus ca nu este ok si trebuie sa depun declaratia 205, dar acum ce fac cu declaratia inregistrata pe cnp ? Multumesc.
Răspuns la discuția Mostenire
multumescpentru raspuns.
Discuție Mostenire
Buna seara
as dori sa ma lamuriti intr-o problema , tatal sotului meu a decedat si sotul nu nu a fost chemat la sucesiune, mentionez ca socrul meu nu a fost casatorit cu soacra mea si sotul meu a fost crescut de mama, socrul meu a fost casatorit cu o alta persoana cu care a avut 2 copii, care la decesul socrului meu au facut succesiunea fara al anunta pe sotul meu. Socrul a decedat in 1995, vreau sa va intreb: mai are sotul meu vreo sansa sa primeasca o parte de mostenire si care ar fi pasii pe care trebuie sa ii urmeze in caz ca are sanse.
Va multumesc pentru ajutor.
Răspuns la discuția card blocat
multumesc frumos.
Discuție card blocat
ce se poate face in cazul in care ti s-a blocat cardul de salariu, cu explicatia ca nu ti-ai platit in anul 2011 o amenda RATUC,poate bloca cardul acum dupa atat timp.Bun am fost la primarie unde mi s-a raspuns ca nu stiu nimic, am fost la Ratuc care mi-a spus ca nu figurez cu nici o amenda, dar daca au trimis dosarul asta e. Acum intreb ce se poate face in aceasta situatie, eu stiu ca am platit amenda in 2011 la posta, posta a zis ca nu mai are evidenta si nu stiu cum sa procedez sa-mi deblochez cardu. as dori sa ma ajute cineva cu un sfat practic, multumesc anticipat,(P.S. e vb de fiul meu de 22 de ani, eu nu am nici o amenda :) vreau sa il ajut, multumesc. ) :))
Răspuns la discuția Divort, lamurire
MULTUMESC.
varul meu divorteaza, in dreptil cazului a aparut "" complet urgente 7"" as dori sa stiu ce inseamna?
Multumesc.
Răspuns la discuția Ipoteca imposibil de radiat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate radia ipoteca prin instanta, cu sentinta definitiva si executorie .