ce se poate face in cazul in care ti s-a blocat cardul de salariu, cu explicatia ca nu ti-ai platit in anul 2011 o amenda RATUC,poate bloca cardul acum dupa atat timp.Bun am fost la primarie unde mi s-a raspuns ca nu stiu nimic, am fost la Ratuc care mi-a spus ca nu figurez cu nici o amenda, dar daca au trimis dosarul asta e. Acum intreb ce se poate face in aceasta situatie, eu stiu ca am platit amenda in 2011 la posta, posta a zis ca nu mai are evidenta si nu stiu cum sa procedez sa-mi deblochez cardu. as dori sa ma ajute cineva cu un sfat practic, multumesc anticipat,(P.S. e vb de fiul meu de 22 de ani, eu nu am nici o amenda :) vreau sa il ajut, multumesc. ) :))
Cereţi extrasul de cont de la bancă, acolo scrie actul în baza căruia s-a blocat contul.Apoi, mergeţi la emitentul acelui act de poprire şi cereţi o scrisoare de ridicare a popririi.
Alocatie copil
raluk79
Buna ziua,
Am un card pe care primeam lunar indemnizatia copilului ; in momentul in care mi s-au virat ultimii banii, cand copilul a facut 2 ani, eu mai avand ... (vezi toată discuția)