avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... card blocat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

card blocat

ce se poate face in cazul in care ti s-a blocat cardul de salariu, cu explicatia ca nu ti-ai platit in anul 2011 o amenda RATUC,poate bloca cardul acum dupa atat timp.Bun am fost la primarie unde mi s-a raspuns ca nu stiu nimic, am fost la Ratuc care mi-a spus ca nu figurez cu nici o amenda, dar daca au trimis dosarul asta e. Acum intreb ce se poate face in aceasta situatie, eu stiu ca am platit amenda in 2011 la posta, posta a zis ca nu mai are evidenta si nu stiu cum sa procedez sa-mi deblochez cardu. as dori sa ma ajute cineva cu un sfat practic, multumesc anticipat,(P.S. e vb de fiul meu de 22 de ani, eu nu am nici o amenda :) vreau sa il ajut, multumesc. ) :))
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2015
aurora1, utilizator
Cel mai recent răspuns: aurora1 , utilizator 19:10, 16 Octombrie 2015
Cereţi extrasul de cont de la bancă, acolo scrie actul în baza căruia s-a blocat contul.Apoi, mergeţi la emitentul acelui act de poprire şi cereţi o scrisoare de ridicare a popririi.
multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire venituri in sarcina si lauzie ( indemnizatie maternitate) cristinapetria cristinapetria Am nevoie de consiliere si indrumare in urmatoarea problema: In urma ca 2 saptamani mi s-a blocat contul de salariu in care mi s-au virat banii pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil raluk79 raluk79 Buna ziua, Am un card pe care primeam lunar indemnizatia copilului ; in momentul in care mi s-au virat ultimii banii, cand copilul a facut 2 ani, eu mai avand ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara poprita mastalos mastalos Buna ziua, Am vrut sa ridic pensia alimentara a fetitei mele si am constatat ca ea a fost ridicata din cont de o firma de recuperare. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)