avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Corectare declaratia 205 depusa la anaf
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Corectare declaratia 205 depusa la anaf

Buna ziua am si eu o intrebare daca cineva ma poate ajuta cu un raspuns, Cind mi s-a depus online declaratia 205 aferenta anului 2018,din gresala sa trecut cnp-ul celui pentru care sa facut plata, in loc de cif platitor, am primit somatie de la anaf si eu stiind ca am depus declaratia 205 am intrebat si mi sa spus ca nu este ok si trebuie sa depun declaratia 205, dar acum ce fac cu declaratia inregistrata pe cnp ? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: aurora1 , utilizator 09:34, 18 Septembrie 2019
Si aveti recipisa ca declaratia initiala este fara erori?
da,nu exista erori de validare.
Faceti o declaratie 205 rectificativa ca si cea initiala in ce priveste persoanele si angajatorul, dar cu valori 0 (zero).
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
Vizualizare declaratii Mona2019 Mona2019 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Persoana imputernicita pentru a-mi depune declaratiile pentru o Intreprindere Individuala, nu se mai poate ocupa ... (vezi toată discuția)
D100 ndeea ndeea Am descarcat si depus ieri 24.07.2018 formularul D100 pentru impozit micro de 1% si doar azi 25.07.2018 am reusit sa descarc recipisa in care mi-a aparut ... (vezi toată discuția)