avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Activitate Maria1381

Activitate Maria1381

Buna. Am deschis o interprindere individuala, activitate agricola, cresterea animalelor (oi). Ce fel de chitante, facturi, registre am nevoie? Mentionez ca vand miei si lapte.
Buna as vrea sa intreb cum se procedeaza in cazul urmator:un cioban a intrat pe pasunea mea pe care am inchiriato de la primaries cu contract. A distrust pasunea EU am facut plangere la politie cu martor cu tot persona a recunoscut dar nu vrea sa imi plates a paguba ieri a venit dosarul la politia comunei si nu stiu ce pproceduri urmeaxa sa se faca
Discuție Partaj
Buna eu sunt in divort cu sotul meu in italia. Legal suntem separati dar nu inca divort ati. El sa mutat in Romania in casa proprietate comun a si locuieste cu iubita lui cu care are o fata care nu e pe nu e lui. Ieri Mia spus ca a trecut partea lui de casa pe numele fetei intrebare a mea este:poate trece partea lui de casa pe numele acelei fete fara acordul meu?
Răspuns la discuția se poate divorța?
Acord alegere lege aplicabila divortului conform art5 din regulament 1259/2010 al consililui Europei in care scrie ca el si cu mine divortam de comun acord ca îmi plateste pensie alimentara si program de vizita cu domiciliu copilului la mine. Eu am intentat divort aici deoarece el a fost infidel si nu ma ajuta cu nimic la cresterea fiului nostru si acum mia adus actele astea sa le semnez
El poate divorta in romania fără acordul meu el avad rezidenta in italia?
Cum sa procedez daca eu am intentat divort in italia unde eu si situl meu suntem rezidenti si el vrea in romania
Eu si sotul meu suntem rezidenti in italia de 10ani de 10 luni suntem separati si eu am intentat divort in italia in martie avem prima infatisare.in decembrie el a venit in romania si sa întors in italia cu un document sa il semnez ca sunt deacord sa ndivortam dupa legile din romania ,mentionez ca avem si un copil de trei ani Daca nu semnez ce se intampla?