avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna as vrea sa intreb cum se procedeaza in cazul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna as vrea sa intreb cum se procedeaza in cazul urmator:un ...

Buna as vrea sa intreb cum se procedeaza in cazul urmator:un cioban a intrat pe pasunea mea pe care am inchiriato de la primaries cu contract. A distrust pasunea EU am facut plangere la politie cu martor cu tot persona a recunoscut dar nu vrea sa imi plates a paguba ieri a venit dosarul la politia comunei si nu stiu ce pproceduri urmeaxa sa se faca
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:50, 16 Aprilie 2021
Sau va angajați un avocat specializat în drept penal care să vă reprezinte în fața organelor de poliție sau așteptați (,posibil ani)ca poliția să finalizeze cercetările,ca un procuror să dispună o soluție etcetc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal ! tutu12 tutu12 O plangere penala pe art 307 Cod penal, in care au fost audiate partile si martori , ajungand la Parchet dupa finalizarea cercetarilor de catre politie , care ... (vezi toată discuția)
Distrugere sorinsor sorinsor Pe data de 10 ianuarie 2012 am depus o plangere penala pt distrugere la sesctia de politie de care apartin. Nici pana in ziua de azi nu au trimis dosarul la ... (vezi toată discuția)
Politia romana.. BEJAT BEJAT Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)