avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate anamarton

Activitate anamarton

Discuție Jigniri
Buna seara va deranjez cu o intrebare,daca cumnata mea ma facut curva penala.mizerabila .nesimtita.etc doar pentru ca i.am atras atentia ca mi.a dat o patura pe jos.mentionez ca nu este prima data cand ma jigneste.ce as putea face sa o linistesc un pic de vocabularul acesta tinand cont ca stam in aceeasi curte cu socri.Si nu ar avea motive sa ma jigneasca in halul acesta.
Răspuns la discuția Custodie
As dori ca aceea femeie sa ma lase in pace sa nu mai ma sune atat pe mine cat si pe actualul meu sot. sa ma caute.atata timp cat eu cu tatal copiilor cadem deacord cu copii dansa sa nu se mai bage sa ai lase pe copii in pace.le zice ca sunteti prosti ca mata de cel mic se ia de el ce cauti iar aici.etc.
Discuție Custodie
Buna ziua in urma cu 3 ani am divortat de fostul sot la notar pe cale amiabila.avand 2 copii am strabilit custodie comuna si domiciliul la tata iar eu dau 400de lei pe luna ambilor copii.ulterior am fost contactata de tatal minorilor ca nu se descurca cu cresterea celor doi copii si atunci a ramas un copil la mine unul la el cu vizita celui ce sta la mine in weckend la tatal sau.acum si de un an jumate am scandal cu fosta soacra ca sa nu mai las copilul la tata ca el mai lucreaza si sambata si dansa nu are grija lui.in cursul saptamani cel mare chiar daca sta la tatal vine dupa scoala si isi face temele mananca se joaca si dupaia merge la tatal acasa.iar am fost contactata de catre fosta soacra sa nu mai primesc copilul la mine sa il las in pace.acum 2 saptamani fosta soacra a venit unde locuiesc eu peste mine in casa cu aceleasi motive sa nu mai las copilul in weckend la tatal sau sa nu mai il primrsc pe cel mare la mine.ptr ca a intrat in casa fara acordul meu am facut plangere la politie.dar nu s.a rezolvat nimic.ca nu renunta la ideea dansei cu copii.acum eu as avea nevoie de un sfat ce sa fac ca dansa sa ma lase in pace.nu sunt eu devina ptr problemele care le are dansa cu fiul ei ca el merge la munca si ea sta cu copii fiind in aceasi curte.va rog chiar nu stiu ce sa mai fac.
multumesc frumos pentru raspuns si pentru timpul acordat
Buna ziua, am o fetita de 6 luni care nu este a sotului meu, dar eu sunt separata de el de un an jumate.fiind inaca casatorita cu el am trecut fata pe numele lui.acum vreau sa divortez si vreau sa stiu daca pot trece fata pe numele tatalui ei biologic la notar sau trebuie neaparat in instanat.daca fostul sot vine la notar si da declaratie ca nu este a lui pentru ca oricum il vor pune sa plateasca pensie alimentara.
Răspuns la discuția schimbare certificat de nastere
am inteles multumesc ptr sfaturi imi cer scuze de exprimare cel din certificat nu este tatal biologic.multumesc tuturor ptr sfaturile date asa voi face.
mai exact ce inseamna?
am inteles numa in instanta pot rezolva totul multumesc frumos ptr raspunsuri.
si daca eu dupa finalizarea divortului ma recasatoresc cu tatal biologic a copilului tot in instanta trebuie umblat.

da a fost recunoscut de fostul sot de care sunt despartita dar inca nu s.a finalizat divortul.nu nu s.a facut tagada paternitati.
Buna ziua.Imi cer scuze de deranj as dori sa stiu ce pot face sau ce trebuie sa fac ptr a schimba numele tatalui dintr-un certificat de nastere a unui bebe de 3 luni.mentionez ca el este tatal biologic.