avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Jigniri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Jigniri

Buna seara va deranjez cu o intrebare,daca cumnata mea ma facut curva penala.mizerabila .nesimtita.etc doar pentru ca i.am atras atentia ca mi.a dat o patura pe jos.mentionez ca nu este prima data cand ma jigneste.ce as putea face sa o linistesc un pic de vocabularul acesta tinand cont ca stam in aceeasi curte cu socri.Si nu ar avea motive sa ma jigneasca in halul acesta.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 18:15, 23 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Penal s-ar retine cel mult tulburarea linistii publice, ramane un proces in drept civil care e pierdere de nervi, timp si bani iar rezultatul nu e garantat.
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jignirile dia310882 dia310882 sunt casatorita de 6 ani iar socrii sunt ardeleni iar parintii mei moldoveni. de aici toate problemele pt ca socrii nu au fost niciodata deacord cu casatoria ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog să mă lamuriti cu o situație! dau o petrecere, ... Lupei Luminița Lupei Luminița Bună ziua! Vă rog să mă lamuriti cu o situație! Dau o petrecere, locuiesc la curte și în stânga și dreapta nu am vecini.. la 200 m de casa mea este ... (vezi toată discuția)
Zgomot de la o sala de sport, ce deranjeaza locatarii! MugurelPuscas MugurelPuscas Buna ziua ! Sunt presedintele unei asociatii de proprietari ! Intr-o curte mare din cartier, cu parcari, situata intre doua imobile cu aprox. 150 apartamente, ... (vezi toată discuția)