avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Jigniri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Jigniri

Buna seara va deranjez cu o intrebare,daca cumnata mea ma facut curva penala.mizerabila .nesimtita.etc doar pentru ca i.am atras atentia ca mi.a dat o patura pe jos.mentionez ca nu este prima data cand ma jigneste.ce as putea face sa o linistesc un pic de vocabularul acesta tinand cont ca stam in aceeasi curte cu socri.Si nu ar avea motive sa ma jigneasca in halul acesta.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 18:15, 23 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Penal s-ar retine cel mult tulburarea linistii publice, ramane un proces in drept civil care e pierdere de nervi, timp si bani iar rezultatul nu e garantat.
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jignirile dia310882 dia310882 sunt casatorita de 6 ani iar socrii sunt ardeleni iar parintii mei moldoveni. de aici toate problemele pt ca socrii nu au fost niciodata deacord cu casatoria ... (vezi toată discuția)
Zgomot de la o sala de sport, ce deranjeaza locatarii! MugurelPuscas MugurelPuscas Buna ziua ! Sunt presedintele unei asociatii de proprietari ! Intr-o curte mare din cartier, cu parcari, situata intre doua imobile cu aprox. 150 apartamente, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cainele vecinului ContSters143223 ContSters143223 buna ! de doi ani am o problema care nu stiu cum se poate rezolva: vecinul de vis-a-vis are un caine ciobanesc german imens care latra aproape fara incetare, ... (vezi toată discuția)