avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate nicusor2015

Activitate nicusor2015

Buna seara,

dorim sa cumparam un lot de teren,lot care are deschidere la un drum de 4 m latime.Actualul prorietar s-a judecat cu proprietarul drumului de 4m latime si prin hotarare judecatoresca a castigat ,citez :se instituie o servitute de trecere in favoarea actualilor proprietarri (acestia au platit si 10 000 euro in anul 2008 ).Intrebarea mea:- acesta servitute de trecere insemna drum de servitute? pot trage utilitatile pe lotul pe care vrem s al cumparam (apa ,curent ,gaz)? pot amenaja drumul cu piatra ,betona etc ? s au ptr toate aceste lucruri trebuie sa am acceptul proprietarului drumului ? acesta servitutte este trecuta si in cf.Multumesc ptr raspunsuri !!
Buna ziua,

ati gasit o solutie?suntem in aceasi situatie din pacate..
Răspuns la discuția zgomot restaurant
Buna seara,
Muzica incepe dupa ora 21.00 si tine...pana dimineata.
Pur si simplu se aude pe raza de minim 1 km..aceste geamuri sunt inutile...

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Depinde de orele pana la care este produs zgomotul deranjant puteti sesiza politia pt deranjarea liniștii și ordinei publice,puteti sesiza DSP pt a face verificări specifice .In unele localități politia comunitară este dotata cu aparate care pot masura zgomotul produs etc.

Buna ziua.
In cartierul nostru ,asta vara s adeschis o terasa ,la aproximativ 10 m de un bloc.Terasa a fuctionat pana la inceputul toamnei ,cand proprietaru a luat decizia sa inchida acesta terasa cu geamuri de jur imprejur (geamuri retractante) si sa i adauge un acoperis din tabla.
Din pacate in fiecare weekend au inceput sa aduca formatii ptr a canta live,acestea producand un zgomot infernal.
Ma puteti sfatui cui trebuie sa ne adresam ?aceste geamuri nu izoleaza fonic absolut deloc,pur si simplu se aude in tot cartierul.

Multuumesc.
Discuție firma leasing
Buna ziua,
sunt angajat al firmei x,firma care vrea sa desfinteze n pozitii si sa le mute pe alta firma de leasing.
Din discutiile cu Hr a rezultat ca noi nu o sa primim nici un salariu compesatoriu.Este legal acest lucru ?
Daca nu semnam noile contracte de munca ,cu firma de leasing ce se poate intampla ?
Multumim de rasp
Răspuns la discuția problema 50 famili
Da,vrem sa ne separam de comuna de care apartinem.Am vb cu primarul din orasul in care ne ducem copii la scoala,unde muncim ,unde facem cumparaturile si ar fii de accord.Numai ca din spusele lui ar trebui sa voteze toata comuna.asa este ?
Buza ziua,
va scriu in numele a 55 de famili.Pe scurt : noi locuim intr o comuna,alcatuita din 2 sate ,distanta dintre cele 2 sate este de aproximativ 7 km.Cele 50 de faimili stau in cel de al 2 sat,pe o strada care este ff aproape de un oras.Din pacate primarul comunei nu vrea sa asfalteze si strada noastra (este cumva separate de sat ),am dori sa trecem din punct de vedere administrative de oras.Ne puteti ajuta cu o lege,exemplu cum putem face acest lucru ? (in principiu primarul orasul ar fii de accord sa ne primeasca )
Multumim !