avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... problema 50 famili
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

problema 50 famili

Buza ziua,
va scriu in numele a 55 de famili.Pe scurt : noi locuim intr o comuna,alcatuita din 2 sate ,distanta dintre cele 2 sate este de aproximativ 7 km.Cele 50 de faimili stau in cel de al 2 sat,pe o strada care este ff aproape de un oras.Din pacate primarul comunei nu vrea sa asfalteze si strada noastra (este cumva separate de sat ),am dori sa trecem din punct de vedere administrative de oras.Ne puteti ajuta cu o lege,exemplu cum putem face acest lucru ? (in principiu primarul orasul ar fii de accord sa ne primeasca )
Multumim !
Cel mai recent răspuns: nicusor2015 , utilizator 15:03, 3 Martie 2015
Da,vrem sa ne separam de comuna de care apartinem.Am vb cu primarul din orasul in care ne ducem copii la scoala,unde muncim ,unde facem cumparaturile si ar fii de accord.Numai ca din spusele lui ar trebui sa voteze toata comuna.asa este ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"localitatea de domiciliu" elzgeo elzgeo Buna ziua! Am o intrebare legata de localitatea de domiciliu, in cadrul unei comune. Localitatea de domiciliu este satul x apartinand comunei y sau comuna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori si eu un sfat va rog cu privire la situatia ... Holban Mihaela Holban Mihaela Buna ziua,as dorii si eu un sfat va rog cu privire la situatia mea.In 2014 l-am dat in judecata pe tatal copilului pentru a obtine stabilirea domicilului fetei ... (vezi toată discuția)
Vecin care creste vaci calindenisa99 calindenisa99 Buna ziua, conform legii, cate vaci are voie sa creasca un vecin fara acceptul comunitatii? Ce lege gestioneaza situatia asta?Am un vecin care creste multe ... (vezi toată discuția)