avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecin care creste vaci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecin care creste vaci

Buna ziua, conform legii, cate vaci are voie sa creasca un vecin fara acceptul comunitatii? Ce lege gestioneaza situatia asta?Am un vecin care creste multe vaci in mijlocul satului ceea ce e deranjant pentru comunitate.
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 18:32, 29 Decembrie 2013
cate vaci creste si casa dvs e construita dupa casa lui ?
o sesizare cu nr. de înregistrare depusă DSV si DSP din zona de care aparține, va rezolva problema.
cu privire la aceasta sesizare voiam informatiile de nr. animale3 si cand au fost realizate imobilele, dar daca dvs nu spuneti nici eu nu va pot invata
sunt 3 vecini care cresc vaci, nu locuieste nici unul gard in gard cu mine, dar nici vecinii de langa ei nu e de acord, insa nu stiu care este legea. Au minim 6 vaci de fiecare , trec zilnic de 2 ori pe zi prin fata curtii mele , imi rup oglinda de la masina....o zgarie si lasa fecale pe toata strada.
Sesizarea trebuie facuta la DSP de care apartineti, deoarece cea mai mica distanta de prima locuinta a unui grajd terbuie sa fie de 500 m si sa detina aviz de la DSP judetean. Dar depinde ce zona urbanistica este acolo ? Daca celelalte case etc... au fost edificate inainte de gospodariile sau dupa gospodariile detinatorilor de animale. Asta e fff important in solutia reclamatiei.

Alte discuții în legătură

Directia de sanatate publica din judet, sesizata,nu reactioneaza. ce fac? Hauti Hauti Iata sesizarea. Catre DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA MEHEDINTI Ordinul Ministerului Sănătății nr. 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă şi ... (vezi toată discuția)
Intrebare adrianady adrianady Locuiesc la sat,la curte,de la geamul casei mele pana la gardul despartitor de proprietatea vecinei mele sunt doar 13 m . ,vecina mea si-a construit un grajd ... (vezi toată discuția)
Distante fata de limita de proprietate nera02 nera02 Buna ziua, as dori si eu o indrumurare spre o lege sau o institutie careia ma pot adresa. Vecinul meu si-a facut foarte anexele lipite sau chiar ... (vezi toată discuția)