avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate flavius84

Activitate flavius84

am o firma care a functionat un an si am lasat totul balta inclusiv contabilu nu a facut nimic si nu mia zis ca ar trebui facut ceva.deci au trecut 5 ani in care nu sau facut declaratii de venit...nimic.deci am niste amenzi usturatoare.acum sunt simplu angajat la o firma.ce mi se poate intampla.ce ma sfatuiti sa fac? sa o bag in insolventa?va multumesc
Răspuns la discuția indemnizatie.
ma scuzati dar nu ati citit bine.februarie 2016.va multumesc.astept raspunsu dumneavoastra.
Discuție indemnizatie.
sotia mea are contract de lucru din 22.01.2016 si a nascut in 20.01.2017. so cred ca figureaza ca angajat din 01.02.2016. va beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?va multumesc.
am inmatriculat acum 3 ani in ro o masina din it ,nu am recuperat taxa si acuma vreau sa o radiez si sa o inscriu din nou in it pt ca sunt probleme cu numere romanesti.intrebarea e cand am sa vreau sa o inscriu inapoi in romania va trebui sa platesc din nou taxa?asta poate fi desigur si peste 5-6 ani.
am facut un credit in italia persoana fizica de 20000 euro daca plec in romania ce se poate intampla?
am inmatriculat in ro o masina din it acuma 3 ani am platit taxa de prima inmatriculare si nu am recuperato.acuma masina sunt nevoit sa o radiez din ro si sa o inmatriculez inapoi in it..cand o sa reinmatriculez masin in ro trebuie sa platesc din nou taxa de prima inmatriculare?