scuze de intarziere!
Bebe are deja pasaport.
Stiu ca doar prin tribunal pot obtine acordul de a-l scoate din tara. De ce sansele sa fie reduse?
Adica un judecator ar prefera sa lase copilul lui (are salariu de 800 ron pe cartea de munca) in loc sa-i ofere sansa unui viitor mai bun in Anglia?
Bineninteles ca eu nu vreau ca legatura dintre ei sa fie intrerupta- vor vorbi, se vor vizita in vacante.
Buna ziua! Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
Sunt divortata din luna februarie 2015. Divortul s-a realizat la notar. In urma divortului s-a stabilit ca baietelul nostru de 3 ani ramane la mine, iar pensia alimentara pe care o primeste pe luna este de 200 lei (fara nimic altceva).
In luna martie 2015 am ramas si fara job.
Eu am fratele in Anglia si as vrea sa-mi iau copilul sa plecam acolo. Binenteles ca fostul sot nu este de acord.
Ce pot face pe cale legala sa obtin acest lucru?
In Anglia statul ajuta foarte mult o mama singura.
Acolo daca muncesti traiesti linistit toata viata, fara grija zilei de maine (comparativ cu Romania). Iar de munca se gaseste fara probleme- ei chiar cauta romani pentru angajari. Va spun asta in cunostinta de cauza.
Daca copilul ramane cu tatal ce ii poate oferi acesta, care din din cate am inteles este profesor (mai mult de 2000 ron nu are salariu cu siguranta).
Oare mama a plecat de bine din tara?- a plecat sa sa-i asigure un trai mai bun copilului ei. Nici o mama nu isi lasa copilul daca are tot ce-i trebuie aici.
Oare are curaj tatal sa ne spune cat ii ofera pensia alimentara si cum ajuta in mod real copilul. Acesta nu creste doar cu dragoste si cu vizite la bunici.
Dar de ce nu o lasati pe mama sa-i ofere un viitor mai bun? (binenteles daca are un job si o locuinta acolo)
De ce nu priviti lucrurile pt binele copilului?
Va puteti vedea copilul in vacante, sau poate peste ceva timp va mutati in acelasi oras cu fosta sotie pt a fi cat mai aproape de copil.
Consider ca orice decizie luata trebuie sa fie doar in beneficiul copilului.
Observ putin egoism la dumneavoastra- ganditi-va mai intai la copil si la viitorul lui si apoi la binele dumneavoastra.
Multumesc frumos!
Buna ziua!
Am o problema - am fost data in somaj de la locul de munca -motivul invocat- desfiintarea postului.
Mentionez ca jobul meu era- facturare/livrari/vanzari si multe altele.
In ultima zi de munca sefa de la contabilitate imi spune ca nu imi semneaza lichidarea pana nu predau toate dosarele departamentului din luna august 2014 pana in prezent. Mentionez faptul ca la fiecare inchidere de luna (25 ale lunii) dosarele au fost verificate de mine si de o alta colega de la contabilitate si predate in departamentul contabilitate.
Intrebarea mea este: are voie sa faca acest lucru? are voie sa ma oblige inca o data sa verific acele dosare sau doar vrea sa-si bata joc de mine?
Multumesc frumos!