PalyAlexandra
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua,
In anul 2015,am nascut o fetita perfect sanatoasa,insa am avut interzis alaptatul.
Medicul de familie a amanat eliberarea retetei de lapte praf de la stat,pana la urma a refuzat eliberarea pe motiv ca situatia in care ma aflu (situatie critica de sanatate) nu va fi privita cu ochi buni de catre primaria / centrul care elibereaza laptele.
Incepand de la ironii:"Da-ma in judecata,sa vedem cine castiga!", pana la "Nu iti convine,muta-te la alt medic!Sa vedem cine te primeste!"
Refuzul de a-mi consulta fetita cand era racita,a trebuit sa merg in sistemul privat sau sa sun alti medici de la alte spitale din Bucuresti.
Plangere am facut la colegiul medicilor,insa nu am primit nici un raspuns.
Sunt obligata sa lucrez,imi cresc singura fetita.Nu ma pot pensiona de boala,pentru ca as muri de foame.
Ce este de facut in acest caz?
Stiu ca sistemul sanitar doarme,dar eu pentru ce muncesc?Avand in vedere a imi platesc contributiile cu sfintenie la stat?#-o#-o#-o#-o#-o
Buna ziua,
Sunt studenta la medicina anul 5 si am ramas insarcinata.
Lucrez part time pentru a-mi plati asigurarile medicale.
Intrebarea mea este: "De ce fel de indemnizatii beneficiez?Sau daca beneficiez de indemnizatie de la stat dupa ce nasc?
Cu stima,
Buna ziua,
Sunt mama singura(copilul nefiind recunoscut de catre tata)nu primesc nici un fel de ajutor de la stat sau din cadrul companiei in care imi desfasor activitatea.
Doresc sa stiu de ce platesc impozit pe salariu?
Si ce beneficii am ca parinte unic intretinator de familie.
Va multumesc!
Buna ziua,
Anul trecut in luna Iunie am nascut si am stat doar in concediu de maternitate,cele 126 de zile legale,dupa care m-am intors la locul de munca avand program de 6 ore.
Acum aflu de la o colega ca de la inceputul lunii voi avea program normal,adica de 8 ore.
Faptul ca sunt parinte unic,imi cresc singura copilul fara nici un ajutor si este minor,abia implineste 1 an;cand ar trebui sa inceteze programul de 6 ore?
Va multumesc.