avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozit salariu - parinte unic
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozit salariu - parinte unic

Buna ziua,
Sunt mama singura(copilul nefiind recunoscut de catre tata)nu primesc nici un fel de ajutor de la stat sau din cadrul companiei in care imi desfasor activitatea.
Doresc sa stiu de ce platesc impozit pe salariu?
Si ce beneficii am ca parinte unic intretinator de familie.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:25, 27 Iunie 2016
Legea nu va scuteste de plata impozitului pe venit daca sunteti unicul intretinatior de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi pentru copilul recunoscut de tatal in inchisoare ? mariamari mariamari Buna ziua. As dori sa aflu cum se poate rezolva o situatie atat de dificila ca a mea. Acum 2 luni am nascut nefiind insa casatorita cu tatal copilului. Acum 4 ... (vezi toată discuția)
Mostenire, divort, copil minor mihaelamihaelamihaela mihaelamihaelamihaela Recasatorita de 4ani, cu copil 3ani, locuim impreuna in apartamentul soacrei actuale cu ceilalti 2 copii (din casatoria mea anterioara si ramasa vaduva timp de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului rhyanna rhyanna sunt studenta in anul II - cursuri de zi la o facultate privata.nu mai lucrez din luna decembrie a anului 2010 deoarece am fost disponibilizata.voi beneficia ... (vezi toată discuția)