In anul 2015,am nascut o fetita perfect sanatoasa,insa am avut interzis alaptatul.
Medicul de familie a amanat eliberarea retetei de lapte praf de la stat,pana la urma a refuzat eliberarea pe motiv ca situatia in care ma aflu (situatie critica de sanatate) nu va fi privita cu ochi buni de catre primaria / centrul care elibereaza laptele.
Incepand de la ironii:"Da-ma in judecata,sa vedem cine castiga!", pana la "Nu iti convine,muta-te la alt medic!Sa vedem cine te primeste!"
Refuzul de a-mi consulta fetita cand era racita,a trebuit sa merg in sistemul privat sau sa sun alti medici de la alte spitale din Bucuresti.
Plangere am facut la colegiul medicilor,insa nu am primit nici un raspuns.
Sunt obligata sa lucrez,imi cresc singura fetita.Nu ma pot pensiona de boala,pentru ca as muri de foame.
Ce este de facut in acest caz?
Stiu ca sistemul sanitar doarme,dar eu pentru ce muncesc?Avand in vedere a imi platesc contributiile cu sfintenie la stat?#-o#-o#-o#-o#-o
ce fel de reteta trebuia sa va elibereze?una gratuita? Eu am nascut in 2014 si cand am intrebat medici (atat pediatri cat si medicul de familie, dar si pe la farmacii), mi s-a zis ca nu se mai da demult laptele praf gratuit, asa ca am investit mii de lei in laptele praf al fetitei mele. daca cumva se mai da laptele praf gratuit, ce conditii trebuie sa indeplinesti daca cumva stiti? Maii stiu destule mamici care cumpara la greu lapte praf, va multumesc