avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate Roxana Chiritoiu

Activitate Roxana Chiritoiu

De mai bine de doi ani Primaria Comunei Corbeanca a escavat toate strazile Comunei, fara sa anunte ce lucrari desfasoara, care sunt etapele si termenul de executie. De atunci, traim toti in munti de noroaie, vara inecati in praf, cand ploua in namoale. Nu putem iesi din casa ca pietoni fara sa ne inamolim din cap pana in picioare iar masinile nu pot fi nici macar spalate ca nu stau curate mai mult de 5 minute. Am cerut explicatii, in scris, Primarului, acum un an. Nici un raspuns. Culmea ironiei, anul trecut au introdus o noua taxa: taxa pentru curatenie!!!! Atat de inglodati in namol nu am fost niciodata inainte de aceasta taxa! In plus, in fiecare an muntii de gunoaie cresc pe terenurile din jurul caselor. Am sesizat Primaria in repetate randuri, fara nici un rezultat. Care e calea legala pentru a ii forta sa isi faca treaba? Multumesc
Răspuns la discuția regim teren pasune/faneata
Multumesc. Intrebarea era daca exista restrictii de schimbare a destinatiei terenului si in ce conditii se poate face aceasta.
Răspuns la discuția Amplasare gard intre proprietati
Multumesc. Prin urmare, sa inteleg ca ambele variante sunt legal corecte. Ce se intampla in cazul concret in care eu mi-am ingradit deja proprietatea, considerand gard comun (50%-50%) iar intr-un viitor, vecinul care momentan nu foloseste terenul, ar putea avea pretentia sa mut gardul pentru a-si face si el un altul? Cum se aplica legea inacest caz?
in ce conditii legale pot infiinta o livada de nuci pe un teren cu incadrare pasune/faneata?
gardul intre doua terenuri avand proprietari diferiti se amplaseaza 50%-50% pe terenul fiecaruia sau 100% la fiecare in teren?