avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... regim teren pasune/faneata
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

regim teren pasune/faneata

in ce conditii legale pot infiinta o livada de nuci pe un teren cu incadrare pasune/faneata?
Cel mai recent răspuns: Roxana Chiritoiu , utilizator 13:19, 6 Aprilie 2015
Deoarece pentru înființare livadă de nuci vă trebuie o autorizație de cultură, vă adresați Direcției pentru agricultură din cadrul Ministerului Agriculturii ȘI DEZVOLTĂRII DURABILE, Se pot obține , inclusiv fonduri nerambursabile pentru o cultură de acest gen
Multumesc. Intrebarea era daca exista restrictii de schimbare a destinatiei terenului si in ce conditii se poate face aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren Tzutzuricu40 Tzutzuricu40 Buna ziua, Împreuna cu sotul meu intentionam sa cumparam un teren mai mare, aprox. 10000 mp in afara Bucurestiului pentru a ne construi o casa si poate chiar ... (vezi toată discuția)
Infiintare livada de pomi fructiferi Dr_V Dr_V Am un teren inregistrat ca faneata pe care vreau sa-l transform intr-o livada de nuci. Am nevoie de vreo autorizatie prealabila sau doar anunt primaria dupa ce ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene liveta liveta stie cineva pt o livada de nuci care sunt conditiile pt a putea accesa fondurile europene?multumesc (vezi toată discuția)