avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ce parghii legale exista pentru a impune Primariei sa ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ce parghii legale exista pentru a impune Primariei sa mentina curatenia, sa informeze asupra lucrarilor desfasurate, sa respecte termenele de excutie si sa nu ne mai tina in munti de noroaie scoase din escavarile de pe marginea drumului?

De mai bine de doi ani Primaria Comunei Corbeanca a escavat toate strazile Comunei, fara sa anunte ce lucrari desfasoara, care sunt etapele si termenul de executie. De atunci, traim toti in munti de noroaie, vara inecati in praf, cand ploua in namoale. Nu putem iesi din casa ca pietoni fara sa ne inamolim din cap pana in picioare iar masinile nu pot fi nici macar spalate ca nu stau curate mai mult de 5 minute. Am cerut explicatii, in scris, Primarului, acum un an. Nici un raspuns. Culmea ironiei, anul trecut au introdus o noua taxa: taxa pentru curatenie!!!! Atat de inglodati in namol nu am fost niciodata inainte de aceasta taxa! In plus, in fiecare an muntii de gunoaie cresc pe terenurile din jurul caselor. Am sesizat Primaria in repetate randuri, fara nici un rezultat. Care e calea legala pentru a ii forta sa isi faca treaba? Multumesc

Alte discuții în legătură

Curatenie domeniu public numai pe strazile centrale sau pe anumite strazi rusinoasa rusinoasa Buna ziua Va rog sa imi spuneti unde ma pot adresa pentru sesiza lipsa de activitate a unei societati care tine de primarie. Pe scurt, stau intr-o zona din ... (vezi toată discuția)
Spaþiul verde din jurul blocului aura 48 aura 48 Bună ziua, Aş vrea să ştiu dacă preşedintele blocului are dreptul să închidă cu lacăt, limitînd accesul proprietarilor în spaţiul verde din ... (vezi toată discuția)
Miros insuportabil tobogan ghena de gunoi Gabby26 Gabby26 Salutare! Am un birou intr-un apartament proprietate personala intr-un bloc dotat cu tobogan pentru gunoi. Apartamentul este la etajul 1 in apropierea ... (vezi toată discuția)