avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Curatenie domeniu public numai pe strazile centrale ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Curatenie domeniu public numai pe strazile centrale sau pe anumite strazi

Buna ziua

Va rog sa imi spuneti unde ma pot adresa pentru sesiza lipsa de activitate a unei societati care tine de primarie. Pe scurt, stau intr-o zona din Nordul Bucurestiului, in comuna Saftica Balotesti unde se face curatenie stradala din an in Paste, desi avem un ADP finantat de primarie.
Am sunat catre Primarie in nenumarate randuri, am fost la ei, i-am implorat sa vina sa institue un program de curatenie stradala, totul este de moment, adica vin, fac curat "de ochii soacrei, cum se spune" , apoi nu ii mai trimite nimeni cu lunile.
Strazile sunt pline de praf, gunoaie si buruieni,cand trec masinile se ridica un praf ca in desert, deoarece una din strazi jumatate este neasfaltata. Inspiram zilnic kg de praf.
Curatenie in fata portii imi fac personal, insa va rog sa nu imi sugerati sa iau la matura toata comuna, cand avem o societate care este platita pentru asta.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:42, 17 Iunie 2015
Sesizati oficial servciul specializat din Primaria Generala,sesizati autoritatea de sanatate publica,garda de mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte asociatie - comportament "ca pe mosia lui" goose goose Am observat in acesta seara, ca aleea de langa bloc, are, la un capat, un gard sudat, iar la celalat capat, o poarta cu lacat. La parter, pe unde este aleea, ... (vezi toată discuția)
Firma de curatenie in loc de femeie de serviciu? Rasarit Rasarit Buna V-as intreba daca in asociatiile dv de proprietari folositi firme de curatenie in loc de femei de servici si la ce fel de costuri se ridica prin ... (vezi toată discuția)