Buna ziua, cererea de tutore trebuie sa aiba un anumit format, ce anume trebuie trecut ? Mentionez ca mama prietenei mele aflata cu amenzie partiala la varsta venerabila de 86 de ani s'a hotarat sa ii faca cererea de tutore pentru ca fiica dansei sa beneficieze de bunurile acesteia.
Buna ziua, prietena mea a primit de la nasa ei si o prietena de familie, decedate amandoua, doua certificate de actionar la sif muntenia in valoare de 1975000 lei. Mentionez ca mama prietenei mele le'a înmormântat pe amandoua fapt pentru care detine copii legalizate ale buletinelor de identitate inclusiv certificatele de deces. Cam care ar fi valoarea lor la ora actuala si ce procedura trebuie urmata pentru a intra in posesia dividentelor? Mulțumesc.
Parchetul are termen 10 zile de la data pronuntarii verdictului. Avocatul ia comunicat ca avand in vedere ca a avut cazierul curat, sunt slabe sanse sa se faca apel la decizia luata de judecatorie. O sa va tin la curent. Toata stima....
Cu o intarzaiere de o zi, astazi i sa dat raspunsul favorabil. I sau dat 2 ani cu suspendare si 80 de zile munca in folosul comunitatii. De asemena se afla sub supravegherea Serviciului de Probaţiune Bucureşti timp de 3 ani.
Va multumesc mult pentru raspuns, si avocatul lui ia dat sanse mari peste 80% sanse sa ii dea in libertate. Lucrul care il ajuta este faptul ca, cel putin din spusele avocatului, are un loc de munca stabil, si-a recunoscut fapta si este la prima abatere. Dumneavoastra ca si procentaj de reusita cat i-ati da la suta ?
Buna seara, am un prieten care a facut o fapta care nu ii sta in fire. Ia luat telefonul unei fete, prejudiciu care s-a recuperat tocmai de la cel care i la luat. Respectivului i s-a dat arest la domiciuliu timp de 3 luni dupa care i s-a mai prelungit cu inca aproape o luna. Momentan inca este in arest la domiciliu pana pe 19 martie 2015 cand s-ar da pronuntarea la acest caz. Ideea este ca el si-a recunoscut fapta, este la prima abatere,si-a cerut iertare in fata persoanei talharite, are cazierul curat, are loc de munca stabil. Intrebarea este s-ar putea ca instanta sa fie indulgenta si sa ii dea in libertate eventual sub control judiciar ? Multumesc.