avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, prietena mea a primit de la nasa ei si o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, prietena mea a primit de la nasa ei si o prietena ...

Buna ziua, prietena mea a primit de la nasa ei si o prietena de familie, decedate amandoua, doua certificate de actionar la sif muntenia in valoare de 1975000 lei. Mentionez ca mama prietenei mele le'a înmormântat pe amandoua fapt pentru care detine copii legalizate ale buletinelor de identitate inclusiv certificatele de deces. Cam care ar fi valoarea lor la ora actuala si ce procedura trebuie urmata pentru a intra in posesia dividentelor? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adysilviu30 , utilizator 19:27, 10 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar aliceee aliceee Am un certificat de actionar la SIF Muntenia din 1996 care a apartinut tatalui meu, care a decedat in urma cu 15 ani. Pe cretificat scrie ca este detinatorul ... (vezi toată discuția)
Succesiune lml lml Buna ziua, am o prietena care nu a fost chemata la succesiune de surorile vitrege. Tatal ei a decedat acum 4 ani si prietena mea este fiica lui din prima ... (vezi toată discuția)
Contract v-c cu uzufruct; uzufructuarul a murit, a fost îngropat de altcineva fără să fiu anunțat Mihaimisha1981 Mihaimisha1981 Acum câțiva ani am cumpărat un apartament de la nașa de botez cu contract v-c cu uzufruct. Pe data de 12 feb ac, nașa a murit, pe data de 14 feb a fost ... (vezi toată discuția)