avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate Nonickname

Activitate Nonickname

Buna ziua, ce as putea si unde as putea sa ma duc in privinta administratorei, datorita faptului ca exista anumite nereguli la facturi.Ca de exemplu un apartament cu 3 camere , 2 persoana, mi-a venit factura pe luna martie 600 de lei , dansa socotind un amortizor de usa, pe numarul de camere..eu stiind ca se considera plata dupa numarul de persoane, in privinta amortizorului.
Administratora si-a atribuit un salariu fara cunostiinta locatarilor si a numit un cenzor fara a avea acordul nostru. Dansa are salariul de 750 de lei muncind doar 8 ore pe luna.Persoanele cu centrala nu platesc partile comune insemnand caldura + teava principala a apei. Anul acesta mi-am calculat intretinerea intr-o luna cu toate cheltuielile, iar factura era incarcata cu 52 de lei.
Exista mult prea multe nereguli si vreau sa iau masuri .
Unde ma pot adresa?
Multumesc
Răspuns la discuția Concediu Medical
Da,are cauze reale,mersi pentru raspuns,scuze ca uitasem sa specific problema,dar daca iau de pe 28(sambata) pana pe 2-3,stiu intial am zis ca pana pe 31,dar am vorbit cu doctorul si a zis ca trebuie sa stau mai mult,pana pe 2 sau 3 aprilie,cand trebuie sa aduc concediul la munca?
Unde as putea gasi orele suplimentare lucrate,fara sa am de-a face cu sefii mici si wannabes?
Sa nu se duca zvon in tara,pe scara ierarhica.
Cu cineva de la sediu,contabilitate,etc.
N-am nici-o idee.
Dummy Question.
Edit 1: Scuze daca am gresit rubrica.
Am avut concediu medical de pe data de 16.03 pana pe data de 20.03 pentru colica abdominala.Intre timp,pe data de 28.03(azi) m-a prins o raceala zdravana,am chemat ambulanta de la o firma privata respectabila,dansii de pe ambulanta m-au consultat si mi-au spus sa imi iau concediu medical de la doctorul de familie,este vreo problema daca iau in aceeasi luna concediu medical pentru a-mi termina tratamentul? Imi trebuie intre 28 si 31 medicalul.
Am uitat sa preciez,ca fotografiile sunt de pe camerele de luat vederi ale magazinului.
Si una dintre poze sunt captate atunci cand hotul gesticula si se exprima catre mine.
Intr-o zi ca oricare alta,am mers la un magazin,apartinand aceluiasi lant de magazine in care lucrez si eu.Din intamplare vad un om care fura,mi-a zis sa nu zic nimic,insa la 15-20 de secunde vorbesc cu un lucrator din magazin,fiind asistat si de un tip de la PAZA,acestia nu fac nimic,ba chiar mai mult,cred ca glumesc si ma iau in bascalie.Intre timp a aflat si \"the big boss\" si m-a tras la raspundere ca de ce nu am facut nimic in legatura cu furtul la care eram martor,in afara faptului ca i-am anuntat,duduia o fi vrut sa ma iau si cu tipu ala parte in parte,cu toate ca avea 1,85 si era plin de dungi cicatrizate pe fata,ca \"Doh\" e pierdere pe magazinul firmei,in fine,pretentii si impresii,i-am zis ca nu eram in timpul serviciului,nu lucrez pe magazinul ala,eram un simplu client ca oricare altul,sa zica mersi ca am anuntat lucratorii din magazin.Dupa cateva zile,apare in magazinul unde lucrez(repet,intamplarea fiind acelasi lant de magazine),mai precis in biroul principal, un nene,intrebandu-ma de incident,i-am spus ceea ce va impartasesc si voua,aratandu-mi niste poze de pe camerele de filmat,cum hotul mi-a spus ceva,i-am zis ce si cum,a zis ca se ocupa el de asta.
Insa partea suparatoare este ca m-am trezit la 4-5 zile cu pozele puse pe peretele biroului,expuse ca la muzeu,FARA SA MA INTREBE,si chiar daca m-ar fi intrebat NU AR FI AVUT ACORDUL MEU,ERAM CU 2 PRIETENI IN POZE,EI FIIND TOT MARTORI,eu negasind alt rost,decat cel de a arata si celorlalti \"ce rau am facut ca nu am putut impiedica furtul,in calitate de client\"/ \"ce bine am facut ca am anuntat angajatii firmei\"!
Cer o opinie: Ce au facut cei de la paza si sefii magazinului e legal,fara acordul meu sa fie expuse pozele pentru ceilalti lucratori din acelasi magazin in care muncesc eu.
Off topic: Dupa logica mea,sa zica mersi ca am anuntat si n-am stat ca boul la poarta noua sa ma uit cum fura.M-am simtit foarte jignit,ba chiar indignat!
Edit 2: Sau daca au incalcat vreun drept al omului,al muncii,al intimitatii,etc.