avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu Medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu Medical

Am avut concediu medical de pe data de 16.03 pana pe data de 20.03 pentru colica abdominala.Intre timp,pe data de 28.03(azi) m-a prins o raceala zdravana,am chemat ambulanta de la o firma privata respectabila,dansii de pe ambulanta m-au consultat si mi-au spus sa imi iau concediu medical de la doctorul de familie,este vreo problema daca iau in aceeasi luna concediu medical pentru a-mi termina tratamentul? Imi trebuie intre 28 si 31 medicalul.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:28, 29 Martie 2015
Problema... de ce natura?
Legal nu e nicio problema, daca concediul medical are cauze reale.
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2015
horatiusasu, utilizator
Da,are cauze reale,mersi pentru raspuns,scuze ca uitasem sa specific problema,dar daca iau de pe 28(sambata) pana pe 2-3,stiu intial am zis ca pana pe 31,dar am vorbit cu doctorul si a zis ca trebuie sa stau mai mult,pana pe 2 sau 3 aprilie,cand trebuie sa aduc concediul la munca?
1. Veti primi un certificat medical pana la 31 martie si inca un certificat medical cu 1 aprilie.

2. Certificatul medical se prezinta angajatorului pana pe data de 5 ale lunii urmatoare, adica certificatul pentru martie il prezentati pana pa 5 aprilie iar certificatul pentru aprile pana pe 5 mai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical rodia rodia Am urmatoarea situatie: -concediu medical in luna febr.2010 (sunt 2 certificate;unul [b]intial [/b]si celalalt [b]in [/b][b]continuare[/b]) -concediu medical ... (vezi toată discuția)
Concediu medical simgab simgab Buna ziua Datorita profesiei extrem de stresante si galagioase, din noiembire anul trecut am adus la cunostinta medicului de familie ca imi este foarte rau(nu ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical simulink simulink Buna ziua! Am avut 5 zile concediu medical pt i urgentă medicală, 4 din ele in luna Februarie, iar una in Martie. Dr a eliberat 2 foi, una pt febr, alta pt ... (vezi toată discuția)