avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Activitate StroeViorel89

Activitate StroeViorel89

Buna ziua, pe data de 20.04.2017 imi expira contractul de munca si nu aș mai dori prelungirea acestuia deoarece sunt nemulțumit de condițiile de munca, întrebarea mea este, daca eu personal nu mai doresc prelungirea contractului mai pot beneficia de șomaj? Menționez ca in firma la care lucrez am 2 ani vechime si contractele mele au fost numai pe 3 sau 4 luni! Mulțumesc frumos.
Buna seara, puteți da si mie niște detalii cum pot sau unde mai exact îmi pot verifica contractul de munca si vechimea declarata pe care o am la firma actuală, mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Asigurare CNAS neplătita
dacă ma duc la CAS Dolj de unde aparțin pot afla de cat timp este neplătita asigurarea de sănătate?
Buna ziua, ieri am verificat sa vad daca am asigurarea către CNAS plătită si cu stupoare am constatat ca apar ca neasigurat, oare angajatorul meu a "uitat" sa îmi plătească acea asigurare sau este vreo eroare la mijloc, aștept sfaturi si păreri, mulțumesc anticipat!
Buna ziua, vreau sa îmi cer in instanță plata orelor suplimentare pe care le-am făcut intr-o firma de paza plus plata a 14 zile de concediu din anul 2015 de care nu am beneficiat, mai exact îmi puteți spune si mie procedura si de ce mai am nevoie pentru a începe aceasta acțiune in instanță, mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Refuz plata zile de concediu
Mutumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua, am si eu o problema cu firma la care lucrez, zilele trecute am intrebat tot aici pe forum daca la contractul la care il am beneficiez de zile de concediu si primit un raspuns ca pot beneficia de zile de concediu acesta este post-ul meu www.avocatnet.ro/content/for...
dar cand am fost la firma sa imi cer drepturile am primit un raspuns clar si sec ca acele zile sunt doar pe contract ca sa fie ei in legalitate iar eu nu o sa vad un leu sau cel putin o zi de concediu, rugamintea mea este sa imi oferiti niste informatii cum as putea sa imi cer drepturile mele, mutumesc frumos
Răspuns la discuția Zile concediu de odihna
Multumesc pentru informatii
Răspuns la discuția Zile concediu de odihna
Pe contractul individual de munca la litera "i" scrie in felul urmator:

Durata concediului anual de odihna este de 20 zile lucratoare, in raport cu durata muncii (norma intreaga, fractiune de norma).


Editat : citarea mesajului anterior

Buna ziua, am si eu nevoie de niste raspunsuri in legatura cu plata zilelor de concediu de odihna, dar problema este ca eu nu am contract pe perioada nedeterminata si am contract pe perioada determinata iar de la data de 31.12.2015 eu nu mai doresc prelungirea contractului deoarece am gasit alt loc de munca, iar contractele mele cu actuala firma sunt in felul urmator:
29.04.2015 - 01.09.2015
01.09.2015 - 02.11.2015
02.11.2015 - 31.12.2015

Multumesc frumos!

:sorry: