avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Activitate badilamioara

Activitate badilamioara

Buna ziua. Vrem sa cumparam o casa dar proprietarul nu are deocamdata decat mostenirea facuta. Urmeaza sa faca cartea funciara si intabularea dar noi vrem sa i dam banii sa ne dea cheia sa facem pregatirile ptr iarna. Ptr aceasta d nul doreste toata suma. Am convenit
sa i dam banii cu doi martori pe o chitanta de mana pana cand termina actele. E corect ce facem? Multumesc!
Buna ziua. Eu locuiesc in Giurgiu si cu multi ani in urma când s-au dat dividede, eu am luat la o societate din Bucuresti, Minerva, care atunci mi-a spus ca se ocupa cu închirierea de spatii comerciale. As vrea sa stiu daca mai exista pentru ca in toti anii acestia nu am primit niciodata nici un leu. Va rog sa ma invatati ce sa fac. Va multumesc!
Răspuns la discuția Probleme succesorale
buna seara. am si eu o problema asemanatoare. dupa moartea tatalui,la vreo 4 ani ,am mers cu mama la notar,eu si sora mea. mentionez ca suntem doua surori. am facut o declaratie prin care i am cedat,amandoua,mamei partea noastra. am inteles ca n am facut bine. v as ruga sa ne spuneti cum putem face sa ne luam partile la loc,ca dupa moartea mamei sa avem dreptul doar noi doua la mostenire. va multumesc!