avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Neincasare dividende
Discuție deschisă în Bursa de valori

Neincasare dividende

Buna ziua. Eu locuiesc in Giurgiu si cu multi ani in urma când s-au dat dividede, eu am luat la o societate din Bucuresti, Minerva, care atunci mi-a spus ca se ocupa cu închirierea de spatii comerciale. As vrea sa stiu daca mai exista pentru ca in toti anii acestia nu am primit niciodata nici un leu. Va rog sa ma invatati ce sa fac. Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Aprilie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:56, 23 Aprilie 2016
Trebuie sa luati legatura cu cei de la sediul societatii pentru a va da informatii, firma fiind una aproape necunoscuta si deci nu apar informatii despre ea asa in zona publica, in presa si pe net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament parcare bucuresti sect.4 MihaiMih MihaiMih Buna ziua si La Multi Ani! As dori o informatie, privind regulamentul/legea parcarilor. Locuiesc in Bucuresti Sect.4, unde detin si un loc ... (vezi toată discuția)
Unicitate sediu/problema infiintare srl Am 3 firme care figureaza pe adresa mea, am fost la registrul comertului si mi s-a spus ca sunt dizilvate, insa nu pot face deoarce trebuie radiate? Ce implica ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa imi desfasor activitatea? iwilldoit iwilldoit Buna seara. Ma intereseaza unde anume (si cum) imi pot desfasura activitatea in Bucuresti ca un Pizza Van (pizzerie mobila incorporata intr-o ... (vezi toată discuția)