avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare imobil

Buna ziua. Vrem sa cumparam o casa dar proprietarul nu are deocamdata decat mostenirea facuta. Urmeaza sa faca cartea funciara si intabularea dar noi vrem sa i dam banii sa ne dea cheia sa facem pregatirile ptr iarna. Ptr aceasta d nul doreste toata suma. Am convenit
sa i dam banii cu doi martori pe o chitanta de mana pana cand termina actele. E corect ce facem? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
badilamioara, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa incheiati antecontract la notar si sa-i dati suma cand incheiati antecontractul.
Este ceva mai scump dar e sigur.
Dar actele sunt in regula? Ca nu ar fi ok sa va treziti ca ati platit toata suma si el are probleme cu actele... cand e dezbatuta mostenirea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa dupa succesiune crisadi crisadi buna ziua Speta este urmatoarea: vrem sa cumparam un teren pe care este o casuta batraneasca. Casa a fost a unor batranei care au murit acum 4 ani. am luat ... (vezi toată discuția)
Chitanta carte funciara elisa27 elisa27 azi am fost sa fac masuratorile pt cartea funciara la o casa, tot azi i-am dat si documentele necesare persoanei care face cartea funciara. In schimb, mi-a ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil prin agentie Codrys Codrys Ieri 30.11.2016, fiind in cautare de un apartament, am sunat la un numar din ziar. S-a prezentat ca fiind agentie si in 30 de minute am mers si am vazut ... (vezi toată discuția)