avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate patriciabota

Activitate patriciabota

buna seara, as avea nevoie de putin ajutor din partea dumneavoastra. Am primit hotararea judecatoreasca in cazul unui divor cu minor, si acolo sotul meu nu declara nici un venit, el lucreaza in italia si este angajat cu hartii, dar el nu a declarat acest lucru. mai am cateva zile in care pot face apel/recurs pentru a face aceasta verificare si in baza acestui sa se recalculeze pensia alimentara a fetiei. Cum as putea formula aceasta cerere? am adresa de la sediul firmei unde lucreaza sotul meu, dar nu stiu cum sa formulez cererea, ati putea sa imi dati o mana de ajutor? va multumesc
Răspuns la discuția despre hotararea judecatoreasca
si sunt obligata sa ii dau fetita sotului meu pe o luna de zile? sau pot sa nu il dau ? doar dupa ce se hotareste divortul? daca iar in caz ca nu vreau sa il dau ce se poate intampla?
Buna, am avut luna trecuta proces de divort cu minor in care sunt ca parata, si sa anuntat, defapt a anuntat judecatoarea ca voi fi avizata prin posta cu ceea ce sa hotarat. Pe net sa afisat pe scurt cu ceea ce sa hotart, scrioasa nu am primit-o inca, poate nici nu o voi primi pana in septembrie, deci inca nu sunt chiar divortata cu acte in regula nu? sotul meu e plecat in italia din anul trecut din noiembrie si nu a sunat niciodata sa intrebe de fetita noastra in varsta de 2 ani, nici el si nici socrii mei nu au sunat, a trimis pentru fetita doar alocatia de la statul Italian. am sunat sotul acu cateva luni si mi.a spus ca in august vine sa duca fetita la socrii acasa pentru o luna, si i.am raspuns ca nu suntem inca divortati, intrebarea e urmatoarea, daca nu suntem inca divortati cu acte si el vine in oras la mine sa duca fetita la el acasa, fetita nu la vazut de aproape un an si mai mult ca sigur va fi ca un strain pentru ea, pot sa nu ii dau fetita? doar dupa ce se finalizeaza divortul si cand va avvea doar dreptul va vizita? va multumesc si va doresc o zi racoroasa!
Răspuns la discuția cerere de amanare a procesului
deci sa zicem ca trimit iniintare, scrisa la mana bineinteles..sau la calculator, ar vreo importanta?? si daca fetita mie bolnava sa zicem, pot trimite prin fax la juecatoria unde va fi procesul inainte cu 1/2 zile? multumesc frumos pemtru timpul acordat
Va rog frumos, ma ajuta cineva cu ceva idee de a putea amana procesul? dar daca nu ma prezint, si nu informez pe nimeni, procesul se face in lipsa mea? specific ca sotul e plecat in italia, el nu vine, pe el cred ca il reprezinta avocatul.va multumesc.
nu pot lipsi din motive personale? sau ca fetita mea e racita?au trebuie sa trimit dovada?.... si cu cate zile inainte sa trimit cererea?
buna, pe data de 3aprilie, am proces pentru divort, in calitate de parata, dar nu pot sa ajung....din motive religioase sa spun asa, atunci avem pastele, si nu pot lipsi.
as dori sa fac o cerere de amanare a procesului,ar fi prima data ca fac asa ceva, si cred ca e primul proces. cu toate ca am auzit ca am mai avut un proces, dar nu am primit instiintare si nu mam prezentat, asa ca sa amanat. ce ar trebui sa continuta cererea mea de amanare a procesului? nu sunt nici din localitate, si in momentul procesului trebuie sa fiu intr-o alta localitate, as dori sa aman cumva procesul de data aceasta. va multumesc