buna, pe data de 3aprilie, am proces pentru divort, in calitate de parata, dar nu pot sa ajung....din motive religioase sa spun asa, atunci avem pastele, si nu pot lipsi.
as dori sa fac o cerere de amanare a procesului,ar fi prima data ca fac asa ceva, si cred ca e primul proces. cu toate ca am auzit ca am mai avut un proces, dar nu am primit instiintare si nu mam prezentat, asa ca sa amanat. ce ar trebui sa continuta cererea mea de amanare a procesului? nu sunt nici din localitate, si in momentul procesului trebuie sa fiu intr-o alta localitate, as dori sa aman cumva procesul de data aceasta. va multumesc
Cerea trebuie sa cuprinda caracteristicile generale, respectiv nume, prenume, domiciliu, serie si nr buletin, sa specificati calitatea ce o aveti in dosar respectiv parat, nr dosarului , si apoi sa scrieti " aduc la cunostinta instantei urmatoarele : "
- doresc amanarea procesului fixat la data de 03.04.2015 , intrucat (aici va scrieti motivele, dar nu cele care le-ati anuntat mai sus dvs , macar pentru a fi cat de cat credibila) cu mentiunea de a de a ma face obligata sa particip la urmatorul termen de judecata de catre instanta dumneavoastra.
Data : Semnatura
P,S. La motive ati putea sa invocati ca aveti un parastas si nu poate fi amanat, trebuie sa vina parintele, sa faca slujba etc.
Va rog frumos, ma ajuta cineva cu ceva idee de a putea amana procesul? dar daca nu ma prezint, si nu informez pe nimeni, procesul se face in lipsa mea? specific ca sotul e plecat in italia, el nu vine, pe el cred ca il reprezinta avocatul.va multumesc.
Daca nu va prezentati si nu cereti sau, nu se incuviinteaza amanarea din motive temeinice se va judeca in lipsa dvs.daca procedura de citare este indeplinita.
Intampinare recurs
doru6
Am castigat un proces in calitate de parat, iar acum reclamantul a facut recurs. Cand am primit citatia nu a fost trmisa si cererea de recurs prin care ... (vezi toată discuția)